1/10 anonim válasza:
Igen. De hogy jön ez a gyerekek altatásához?
2/10 A kérdező kommentje:
Elnézést, de valamiert ide tette nem tudom hogy kell szerkeszteni.
2019. nov. 14. 18:09
3/10 anonim válasza:
Ez mindenkinél más...
Pár pillanatig tart,míg felhelyezik,de kibírható a fajdalom. Mivel ez méhszáj tágításra szolgál,pár óra elteltével jobban fáj.
4/10 anonim válasza:
Nem,felmegy az égbe a vernyomasod de annyi mintha beutned a labad
5/10 anonim válasza:
Pár óra mulva jobban faj--> vehetsz be gyógyszert
6/10 anonim válasza:
Nekem spirálfelhelyezés előtt tettek fel lamináriát és borzasztó volt. A doki közölte, hogy lehet a legkisebbet is problémás lesz feltenni, olyan zárt a méhszáj, én el is sírtam magam, mikor feltette. Órákig szarul voltam utána, mikor kimentem a rendelőből le kellett ülnöm, azt hittem el fogok ájulni, és végig ez volt három órán keresztül. Az meg rendkívül szar élmény volt, amikor tágult kifelé. Van már egy gyerekem, vele vajúdtam is, mégis nekem ez a laminária százszor szarabb élmény volt, mint pl a vajúdás, pedig kaptam fájdalomcsillapítót. Ez nyilván egyéni, de én nagyon rosszul bírtam.
7/10 A kérdező kommentje:
Iszonyatosan fájt :(
2019. nov. 25. 22:39
8/10 anonim válasza:
Nekem mikor először feltették is fájt,de lelkileg jobban... sírtam is persze közben.. aztán el is ájultam kint a folyosón
10/10 anonim válasza:
Nagyon nagy fájt nekem.
Soha még semmi annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!