Akik már szültek, azoknak hogy csinálják a hüvely tágítást művi abortusz előtt? Melyik kórházban végezték nektek? Hogy bántak veletek?
Ha huvelyi uton szultel akkor nem tagitanak, reggel mutoasztal altalas mutet pihi aztan aznap mehetsz is el! A mutet ideje 15 perc!
Ha csaszarral szultel ket nap, reggel betegfelvetetel majd szobafoglalas utan muto felteszik a laminariat ami PALCIKA:) Nagyon kellemetlen volt nekem a flehelyezes de utana semmit nem ereztem. Egy ejszaka a korhazban, masnap reggel mutet a forgatokonyv ugyanaz mint amit az elobb leirtam huvelyi utan szult noknel.
A mutetet megelozo vizsgalatokon bunko szar emberekkel talalkoztam, mar a korhazban is, ment is a cirkusz mert en nem hagytam annyiban ezt a banasmodot noverem reszerol..... En kepes voltam a korhaz igazgatot is lehovatni a gusztustalan viselkedesre.
A mutet napjan nagyon kedves es empatikus noverek voltak a nogyogyaszati osztalyon, es a doktorno/ur is kedves volt tajekoztatott mindenrol.
Ja es en helyi korhazban voltam 38.700 forint a mutet teljes ara.
En nem voltam jogosult semmire gondolom de nem is foglalkoztam
Vele mihamarabb tulakartam lenni rajta es nem azzal
Foglalkoztam hogy 20ezret sporolok e vagy nem... ez nem a heti nagybevasarlas hogy ilyennel foglalkoztam volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!