Elmondjam a nőgyógyászomnak, hogy félvér babám lesz, vagy nem fontos?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez számít-e bármit is a terhességnél.2019. júl. 18. 17:07
1/14 anonim 

válasza:

Már miért számítana?
Komolyan de tényleg írd már meg mire gondolsz
2/14 A kérdező kommentje:
Hogy másképp fejlődik vagy oda kell valamire figyelni. Lehet túlgondolom :D
2019. júl. 18. 17:09
3/14 anonim 

válasza:

Hajlamosabbak mongolfoltra. Mást nem tudok.
4/14 anonim 

válasza:

Kombinált tesztnél is fontos
Úgyh nem árt, ha tudja
5/14 anonim 

válasza:

Igen, figyelni kell, mert a félcigány baba kilopja a doki kezéből a vizsgálati eszközöket.
Napi hülye kérdés pipa.
6/14 anonim 

válasza:

En szoltam,de azt mondta,hogy igazabol nem befolyasol semmit. Amit az egyik hozzaszolo irt a mongolfoltrol viszont,az igaz. En nem hallottam errol es nem is vettem eszre,hogy a babam feneke folott egy zuzodashoz hasonlo kekes folt van,pont takarja a pelus es nem nezegettem neki ott minden nap. Hat meglepodtem en is,mikor az orvos vizsgalta es ott volt,de szerencsere kepben volt,hogy mi lehet az. 3 hetes kora korul alakult ki
7/14 anonim 

válasza:

Elozo vagyok. Meg annyi,hogy kicsit mas szinu volt a bore ujszulottkent,azt mondtak,hogy valoszinuleg sargul. Na akkor szoltam,hogy egyebkent felver baba,vervetellel allapitottak meg,hogy bizony nem sargul :D
8/14 anonim 

válasza:

Előbb utóbb csak találkozik a Doki az apukaval, legkésőbb a szüléskor, és akkor mmajsd csak rájön.Direktbe nem mindanám hogy félvér
9/14 anonim 

válasza:

Ha fekete az apuka akkor igen, mert akkor a gyereked hajlamos lehet ,,sickle cell" vagy ,,thalassemia" betegsègre.
10/14 anonim 

válasza:

Felver.. Attól függ milyen ertelemben használod ezt a szót. Mivel manapsag mar akkor is, ha anya magyar, apuka nemet.. :D
Szoval ha az igazi definicio szerint az, akkor szólnék.. Esetleges genetikai eltérések miatt.. Max feleslegesen szóltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!