Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Baktériumot találtak kenetlevé...

Baktériumot találtak kenetlevételnél. Klion kúpot írtak fel. Most gondolkodtam, h nem egyértelmű, mit mondott a doki:12. v 13. héttől kell kezdeni?

Figyelt kérdés

2019. júl. 15. 07:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha baci van MOST, akkor azonnal el kell kezdeni, amikor kiváltod a gyógyszert. Nem is értem, hogy lehetne várni vele...?
2019. júl. 15. 07:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Amikor az eredményért mentem,helyettesítő doki volt,aki azt mondta,h 12.héttől v után? kell foglalkozni vele.Utána másik dokinál is voltam,ugyanezt mondta.
2019. júl. 15. 07:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, háromszor voltam terhes, ebből kb. kétszer kaptam nystatinos gyógyszertári keverős kúpot az első trimeszterben, ami széles spektrumú antibiotikumot és gombaölőt is tartalmaz. A fertőzés kezeletlenül hagyása szerintem sokkal nagyobb kockázat a terhességre nézve, mint bármilyen antibiotikum.
2019. júl. 15. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán hány hetes terhes vagy?

Amúgy nem gondolnám, hogy van olyan orvos, aki léleknyugalommal hagyna több hétig kezeletlenül egy bakteriális fertőzést annak tudatában, hogy egy felszálló fertőzés korai terhességnél petefészek vagy méhgyulladást, ennek következtében pedig vetélést is okozhat.

2019. júl. 15. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!