Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Zalaegerszegi nőgyógyászok...

Zalaegerszegi nőgyógyászok közül kit ajánlanátok? Kèt doki között vacillálok.

Figyelt kérdés

Nèmeth Gábor ès a Vörös Zèta akikről eddig a legkevesebb rosszat hallottam ès szimpatikusak is mint orvos. Mostanában aki szült valamelyiknèl tudna írni infokat? Mennyibe kerül a vizsgálat, szülès, illetve tapasztalatokra is kiváncsi vagyok velük kapcsolatban.

Köszönöm

2019. júl. 1. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudnod kell, hogy genetikai uh-t egyikük sem végez. Én kettejük közül inkább Zetat választanám. Bár a szakmai tudása engem nem győzött meg a bent fekvésem alatt (3 hónapot töltöttem bent tavaly), de ő legalább utána jár dolgoknak. A kismamai nagyon szeretik, mert kedves. Németh doktorral sincs különösebben rossz tapasztalatom, de egyrészt sokkal mogorvább, másrészt a válása megviselte es ez rányomja a bélyegét a munkájára. De ő magasabb rangban van (Vajda helyettese) így szabadabb a keze pl császár kérdésében.
2019. júl. 1. 17:47
 2/2 anonim ***** válasza:
90%

Németh Gáborról nem tudok nyilatkozni, csak annyit hogy halkszavú :)

Vörös Zéta

számomra pozitív:

- kedves, empatikus megnyugtató a kisugárzása

- ha befekszel az osztályra ő amikor dolgozik végiglátogatja a kismamáit

jó is és rossz is (nézőpont kérdése)

- szakmailag nem a legprofibb, de ha vmit nem tud akkor megkérdez mást

- túlaggódó (akkor is befektet, ha más hazaküldene)

számomra negatív:

- túl sok a kismamája emiatt szétszórt, vagyis ne várd hogy megjegyzi a nevedet

- a magánrendelésén futószalagon mennek a terhesgondozások

-olyan ocsmányul varrta össze a gátsebemet hogy arra nincsenek szavak!!!!

legközelebbi szülésemnél nem az orvos kedvességét fogom nézni, hanem a szakmai profizmust!!! Felőlem qvaanyázhat is majd a doki a szülőágyam mellett, de szépre varrjon össze és hozza helyre amit a Zéta elcseszett!!!

2019. júl. 1. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!