Babamozi mikor és hol?
Sziasztok!
Akik voltak már babamozin, megosztanák velem a tapasztalatukat?
Hova mentek, hányadik héten, mennyibe került az élmény?
Köszönöm!
3 terhesseg alatt negyszer voltam, mindegyik allalommal a 4D genesis-t valasztottuk. Szuper hely, raszanjak az idot a vizsgalatra, kedvesek a szonografusok (ketten uzemeltetik a helyet es mindketto vizsgalt mar), profik es jok a felvetelek. Az arat pontosan nem tudom megmondani, mert kozel 10 eve volt az elso 3 alkalom, amikor voltunk, akkor tiz ezer alatt volt, legutobb tavaly nyaron voltunk es tiz felett volt valamennyivel, de nem sokkal.
45-60 perc kozott toltottunk ott, akkor volt hosszabb, amikor nem ugy helyezkedett az egyik babank, hogy az arcat latni lehessen, igy szunetet tartottunk, itattak, etettek, setaltam, hatha poziciot valt a gyerek.
Ha a mozizas a crl, akkor a 28-32 het kozotti idoszak az idealis, akkor mentunk mindig, mert mar van a magzaton zsir, kerek az arca es “babas”. Kesobb mar nehez jo felvetelt kesziteni, mert nagy a baba es takarja magat nagy esellyel valamelyik testreszevel, hiszen keves helye van.
Egy alkalommal mentunk a masodik trimeszterben, 16 hetesen, akkor nem a mozizas volt az ok, sovanyka es hosszu feju volt a babank, de mint irtam nem azert mentunk, hogy a “gyonyorkodjunk”, hanem a vizsgalat miatt es az remek lett.
Köszönöm!
Ismerem a Czeizel Intézetet, 13. héten a Down szűrést és a 20. heti UH-t is ott végezték, elégedettek voltunk mi is. A 30. heti kötelező UH-t is ott fogjuk megcsináltatni.
Nem figyeltem, hogy babamozit is csinálnak,
Köszi az infót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!