Aki járt már Nyíregyházán a Finnamed klinikán 5D
babamozin, írna véleményt róla? 😊
Figyelt kérdés
Megéri az árát? A pendrivera videó felvétel is kerül, vagy csak a képek? Nem tudjuk eldönteni, hogy 4D-re vagy 5D-re menjünk. Illetve 4D-re is írhattok ajánlást, hogy hol érdemes. 1. babával a Zöld 4D-ben voltunk, gyönyörű felvételek születtek, de a szonográfus csaj nagyon nem volt szimpi, így rossz szájízzel jöttünk ki, oda most nem szívesen mennénk.
Nyilván megéri ha látszik is valami, amit nem lehet garantálni. Kolléganőm most volt babamozin és a gyerek lábai az arca előtt, kezei a füleit takarták végig, semmit nem lehetett látni gyakorlatilag.
Mi is gondolkodtunk rajta a férjemmel, de miután minden UH-n eddig a hátát mutatta a babám, így biztos nem dobunk ki rá X ezer forintot. Fogom látni eleget ha megszületik.
2019. febr. 17. 08:22
2/6 anonim válasza:
Bár babamozin nem boltunk, de számos szolgáltatást igénybe vettünk már a finnamedben,a párom és a kislányom is. Ezek alapján ha terhes lennék (leszek) akkor biztos,hogy ide jönnék babamozizni is.
2019. febr. 17. 08:29
3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki, aki tényleg járt is ott? 😊
2019. febr. 17. 17:43
4/6 anonim válasza:
Mi voltunk a harmadik babánkkal ott. Nekem nincs pozitív tapasztalatom róla, részletekbe nem mennék itt bele. Átvertek bennünket, korrigáltak, de nem győztek meg, sőt...!
Az előző kettő terhességem alatt a Zöld Klinikán voltunk 4D-n. Először tetszett, 4 év múlva már nem volt megnyerő, ezért is választottam a Finnamedet... Részemről semmi különbség...!!
Ha újra választanom kellene, akkor máshová mennék.
2019. márc. 1. 13:53
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából mások is mondtak rossz véleményt a Finnamed 5D-jéről, viszont ott elbújtak a babák.. és mindenki azt mondta nekem, hogy nem éri meg a dupla árat, csak úgy voltunk vele, hogy 2 gyereket terveztünk, és már nem lesz lehetőségünk kipróbálni az 5D-t. Viszont egyre inkább érik a gondolat, hogy visszamegyünk a Zöld 4D-be, valahogy elviseljük a csaj flegma fejét, de lesz egy csudijó videónk és gyönyörű fotóink. Amiket láttam máshol készült 4D-s képeket, egyik sem lett olyan szép tiszta, mint amit mi kaptunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!