Hogyan működik Nyíregyházán a 12. heti genetikai ultrahang?
Igen felhívod a kartonozót és ott adnak időpontot. Azért nem csinàlhatja a magànorvosod, mert valószínűleg nem genetikus. És csak genetikus adhat erről szakvéleményt. Kihez jàrsz? Ki lesz a védőnőd? Én megcsinàltattam magànban a kombinàlt tesztet Fàbiàn doktornàl, de ettől függetlenül elmentem a korhàzira is, több szem többet làt alapon. Fàbián doktort az orvosom ajànlotta.
Egy 25 hetes nyh-i kismama
Cukik vagytok!
Sikerült megoldanom :)
Pósz Zoltánhoz járok, Fábián fogja a genetikát csinálni és Tassyné Judit a védőnőm.
Szia. Nekem is csak a 10. betöltött hét utánra kaptam védőnőhöz időpontot. Szintén Pószhoz mentem elsőre, és ő ajánlott tovább Fábiánhoz. A kórházba nemigen mennék semmire, amíg nem muszáj.
Te mennyire voltál vele megelégedve? Nála is szültél? (Én ugye már nem választhatom őt, amúgy sem, de nem is dolgozik a kórházban már.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!