Százhalombattai Sztk?
Felhivod őket és elsőre érdemes időpontot kérni, már telefonon felveszik az adataidat. Fogadnak érdről, rengeteg érdi jar hozzajuk.
Terhessegmegallapitáson Dömötörinél voltam, de időközben bevéreztem, és akkor Börzsönyi Balázs rendelt.
Én vegül mellette döntöttem, velem végtelenül türelmes volt, ha kellett, humoros volt, és minden kérdésemre keszsegesen válaszolt. Ő csutortokonkent rendel, de altalaban nala vannak a legtobben. Aznap van terhesgondozasa 12:30-14:00ig, de alapbol 1 óra kesessel inditja a 10 orasi rendeleseit, igy sokszor meg van csuszva, de ha terhes vagy, akkor nem kell idopomt, csak mindenkepp kell szolni a recepcion, hogy irjak be hogy kismama vagy, mert oket mindig elore veszi.
Azt tudom, ha felfogadod, akkor a sote II.-n fogsz szulni, amugy a szent imrebe tartozik érd, és talán a magánrendelesex10 a felfogadasa. Ismerosom vele szult, o is nagyon meg volt vele elegedve, odafigyelt. En nem fogadtam fel vegul, de ettol fuggetlenul mindig gondosan megvizsgalt es szerintem jarhatsz az sztk rendelesere ha felfogados, akkor is.
A tobbi dokirol nem tudok nyilatkozni, csak azt tudom mondani, hogy mindenki normalisan all a mashonnan erkezokhoz is, es nem morognak.
Igen azt hiszem csak 2 dokinak van terhesgondozasa Battán.
Tömegközivel tényleg van 1 ora aterni, jartam at ugy Börzsönyihez, de altalaban mindig el tudott vinni valaki. Mondjuk en rendszeresen delutan 4 utan mentem hozzá, és még ugy is fogadott. Mondtam neki, hogy a nagy miatt nem mindig érem el a terhesgondozását, de én nem is hagytam magam elhajtani, mert a recepcion volt, hogy megprobálták, sőt volt akit előttem kuldtek haza.de maga a doki rendben van, alapos, rendes, jo szakember.
Sőt a doki kifejezwttem mondta, hogy hivatkozzak rá, irassam be, hogy kismama vagyok, mert akkor elore vesz.
Utolso es elso valaszolo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!