Melyik fogorvost ajánlanátok a százhalombattai SZTK-ból? És ki az akit nem?
Első, sajnos tévedsz. Nálunk az sztk-ban van két olyan fogorvos, akit még a főnökségen dolgozó ismerősünk sem ajánl. Az egyikük a gyerkőcünk fogát úgy tömte be, hogy előtte nem fúrta-tisztította ki rendesen, másnapra feldagadt az egész arca. Egy másik újra fúrta, tömte, ő mondta, hogy mi volt a tömés alatt, azóta is rendben van ez a fog. Állítólag ilyen elég gyakran előfordul vele.
Minden szakmában vannak jól képzett, lelkiismeretes, alapos szakemberek és vannak, akik - finoman szólva - távol állnak ettől.
Kedves Kérdező, nem Battán lakunk, nem tudok senkit ajánlani, de igazad van, alaposan érdeklődj körbe.
az sztkból a dagadt fogorvoshoz ne menj mert az 1 szemét
állat, les.arja h mennyire fáj, és ráadásul semmit sem ért a szakmához, keress az sztkban 1 másikat mert vannak jobbak is
én az oktán fogorvost tudom ajánlani, az az állomásnál van,
igaz h fizetni kell érte, de adnak érzéstelenítőt és nagyon kedvesek az emberrel, remélem segítettem =)
Miért csak az SZTK?
próbáld ki őket:
www.fogtunderek.hu
Érdekes, az Oktán Fogászatot ajánlani lehet, a Fogtündér Fogászat ajánlása "okoskodás" :-(
Biztos az volt a probléma, hogy nem fröcsögtek az SZTK-ban dolgozó fogorvosokra :-)
Halkan megjegyezném, hogy szerintem egy szolgáltató ajánlása önmagában egy pozitív vélemény megfogalmazása, ráadásul anélkül, hogy másokra negatív megjegyzéseket tennénk (okkal vagy ok nélkül).
2010-08-06 14:35-es és 2010-08-06 14:36-es vagyok.
Természetesen nem előzőt,hanem első hozzászólót akartam írni.Ugyanis nem Mari néni és Jóska bácsiról volt szó,hanem a battai fogorvosokról.Ahogy van Battán béna és jó fodrász is.csak persze mindig van egy kommenthuszár,aki beledumál olyan dolgokba-valszeg nem is battai-amiről fingja sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!