Az lenne a kerdesem hogy mennyi idobe kerul a nogyogyaszhoz idopontot kapni? Nem bunkosag felhivni oket es kerdore vonni?
Felhivtam a rendelot es kertem idopontot de azt mondtak h majd felhivnak ok. Mert hogy nagyon sokat vannak.
Csak az a gond hogy azota eltelt egy honap es ket nap.
Azt kifelejtettem hogy varandos vagyok es a terhesseg megallapitasa miatt mennek termeszetesen elsore.Most vagyok a 10 hetben es felek hogy tul kesore kerulok orvoshoz.
Én nem vártam volna egy hónapot, egyértelmű, hogy elfelejtették vagy letojják. Eleve milyen hely az ahova 1 hónapot kell várni egy 5 perces vizsgálatra?
Terhesség megállapításra én is államiba mentem, de 1 hét volt a várólista.
Menj magánba ha nem fogadnak, mert lassan tényleg kicsúszol az első trimeszteri kötelező vizsgálatokból.
Képes vagy várni egy hónapja arra hogy visszahívjanak?
Tudod,hogy csomó vizsgálatnak meg van szabva hanyadik héten kell csinálni, nem tudsz majd heteket várni?
Anya leszel, legyél már önálló.
Bemész egy kórházba vagy keresel egy másik magánrendelőt. Már ennyi idő alatt az összes vizsgálatot letudhattad volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!