Baj lehet belolle ha 1 hettel hamarabb megyek vissza a nogyogyaszhoz?
Sajnos csak holnap tudok elmenni mert kovetkezo heten hetfol nincs ki vigyazzonra.
Szerintetek baj lessz belolle?
Volt valaki mar igy?
1 héttel hamarabb, mint ....?
Kire nincs ki vigyázzon?
lesz..belőle..és ékezetek.
1 hettel hamarabb es a kerdes alá irtam hogy nincs ki vigyazzon a fiamra kovetkezo utani heten csak holnap
6 het 6 napos leszek holnap.
Mehetsz szerintem nem lesz gond , szerintem ha szerencséd van már lesz sziv hang is !
Én 6+4 hetesen mentem először már volt sziv hang így már elő terhességet állapított meg a doki !
Jajj csajok remelem lessz szivhang.
Hat remelhetoleg idoben fogant nemvart elott 4 nappal mar pozitiv voltak a tesztek.
Felek nemtudom mit mondjak a dokinak hogy miert mentem 1 hettel elobb vissza. Mert az a baj hogy csak minden hetfon van doki es holnap meg van ki vigyaz a kisfiamra de utana valo hetfon mar nincs.
Sajnos nembirtam volna mert a 17 hos fiamra nemlett volna ki vigyazzon es es masik varosba van ahova kelett volna menni.
De amugy ma voltam es minden rendben van szerencsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!