Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nem kívánom a húst, mivel...

Nem kívánom a húst, mivel pótolhatom?

Figyelt kérdés

10 hetes kismama vagyok, egy ideje észrevettem, hogy nem kívánom a húsételeket, sőt már-már rosszul is vagyok ha husit kell fogyasztanom.

Mivel pótolhatom, miért van ez? Ti is tapasztaltatok hasonlót?

Köszönöm

2019. febr. 13. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Ne aggódj, el fog múlni. Nekem a szaga is hányingert okozott, húst főzni se tudtam.

Joghurt, túró, tojás: ezekben van bőven fehérje, és változatosan el tudod készìteni.

2019. febr. 13. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Semmivel nem kell pótolni, el fog múlni. Nálam is volt ilyen időszak minden terhességben (3). Pedig én amúgy olyan vagyok, hogy amelyik ételben nincs hús, az nekem vagy köret, vagy desszert, jól se lakok vele. :D
2019. febr. 13. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Tudom le leszek pontozva...

Nincs szükség húsra. Tejtermékek + (ha sokáig nem eszel) B12 vitaminra kell figyelni.

Zöldségek, magvak, gabonák, gyümölcsök és tejtermékek mind fedezik, amire szükség van.

2019. febr. 13. 15:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Megnyugodtam, hogy ez nem csak velem van/volt így :)

Amúgy sem voltam nagy húsfogyasztó, de most már végképp nem akar csúszni egy falatka sem.

2019. febr. 13. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
A tested tudja, mire van szüksége. Ha nem kívánod, ne egyél. Egyél olyat, amit kívánsz (persze mértékkel).
2019. febr. 13. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
18éve nem fogyasztok húst, végig csináltam nélküle 2 olimpiai ciklust és szültem 3 gyereket.
2019. febr. 14. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is így voltam az első trimeszterben, húsra gondolva is majd behánytam.. Azt ettem amit éppen kívántam,sok gyümölcsöt, zöldséget, tésztát stbstb.. És mellékesen egyébként, nővérem is így volt.. Neki is fiú babája született, én 21hetes vagyok és én is kisfiút várok :)
2019. febr. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!