Lenne egy intim kérdésem. Amióta terhes vagyok nagyon sokat kívánom konkrétan az önkielégítést. Szabad?
Figyelt kérdés
Olyat már hallottam, hogy ilyenkor megnő a szexuális vágy.. de nálam az van hogy az önkielégítést kívánom még elég gyakran... Ártok vele a babának? Ez normális, mással is volt már ilyen terhesség alatt? Nem csinálok vele bajt ha tiszta kézzel csinálom, és nem nyúlok fel vagy hogy mondjam, inkább csak csikló izgatást csinálok.2018. márc. 17. 13:33
1/6 anonim válasza:
Én is sokat csináltam, nagyon kívántam. A férjemmel nem sűrűn tudtunk együtt lenni, mert fájt, érzékeny volt, ha behatolt. Nem ártasz a babának vele, nyugodtan csináld.
2/6 anonim válasza:
Ha az orvos nem tiltott az orgazmustól., és nem írtad hogy így lenne akkor nyugodtan, csak jót teszel a babával is ő is kap az endorfin hormonból ami ilyenkor felszabadul.
3/6 anonim válasza:
Semmi bajotok nem lesz! Masztizz!
5/6 anonim válasza:
Én is rengeteget masztiztam. Nyugodtan
6/6 anonim válasza:
Én is így voltam.Semmi baj nem lesz ha az orvos nem tiltott el a szextől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!