Tényleg bunkóság volt, hogy nem kínáltam meg semmivel a
védőnőt?
Figyelt kérdés
Anyám szerint illett volna megkínálni valamivel. Első látogatáson járt nálunk.
Én azon a véleményen vagyok, hogy akit én meghívok az otthonomba és szívesen látom, azt megkínálom mindenfélével, aki közli, hogy jön, nekem meg kötelességem jó képet vágni hozzá, azt kínálgassa a halál...
Igen mert az a dolga, hogy menjen. Csak a hozzád hasonló "Föld is körülöttem forog" hercegnők ugye azt hiszik, ez mind csak róluk szól. Nem tudom miért kell ekkora vergődést leművelni, mindenesetre sajnálom szerencsétlen védőnőt.
2019. jan. 18. 14:37
12/27 anonim válasza:
Én sem bírtam a védőnőnket, razziázott folyton. Sosem szólt előre, hogy jön, a leglehetetlenebb időpontokban toppant be, mint a tank. Semmi oka nem volt rá. Emiatt én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy minek nekem ez a nő, mert haszna nem volt, de úgy éreztem magam, mintha a rendőrség rontana rám. Fontolgattam, hogy lemondom.
2019. jan. 18. 14:40
13/27 anonim válasza:
Nem kötelező,de nem értem miért vagy ilyen ellenséges vele.Az állam által előírt munkáját végzi...
2019. jan. 18. 14:43
14/27 anonim válasza:
Ha szomjas majd szól...:DD én sem kínálgatom, csak nem pont nálam fog szomjan halni..:D amugy is utálatos!!
2019. jan. 18. 14:50
15/27 anonim válasza:
14 le lehet mondani,csak akkor a gyerek védelem fog járni hozzád, szerintem az rosszabb...
Kérdező : én is úgy gondolom mint a 6 os nem leszek kevesebb tőle ha megkinalom (a gyerekeim születése során 5 védőnőnk volt, körzet modosulas miatt illetve költöztünk - soha egyik se fogadott el semmit!)
És egy jó tanács bár tudom,nem kérted :) ne idegesítsd magad ezen, mert ha normális vedono akkor jó párszor találkozni fogtok még, felesleges gerjeszteni a feszültséget kettőtok közt illetve magadban, mert nem tudhatod, lehet még hasznát veszed vagy jól jöhet :)
2019. jan. 18. 15:03
16/27 anonim válasza:
Nálunk először akkor járt, amikor 10 hetes lehettem. Volt bent nagyjából 3 percet, de azt mind sáros cipővel a nappaliszőnyeg közepén. Amúgy is mindig bunkó volt, beszólt a kutyára, se konyhát, fürdőt, leendő gyerekszobát nem nézett, semmit. Azóta is bunkó, akárhányszor megyek, nagyon nem várom, hogy ő ide jöjjön. Az, hogy lesz-e kávéval, üdítővel, akár csak hellyel is kínálva az otthonomban, csakis azon múlik, hogy ő hogyan indít és viselkedik.
2019. jan. 18. 15:06
17/27 anonim válasza:
Ezért nem mondtam le. De ettől még nem bírtam jobban az arrogáns stílusát es felsőbbrendű vonulását. Alkalmanként min.3x beszólt és 2 gyerekkel 5 év alatt nem adott olyan tanácsot, ami megérte volna a razziákat. Sőt! Növelte a stresszt bennem a jelenléte.
2019. jan. 18. 15:08
18/27 anonim válasza:
Előző, gondolom van szád miért nem szóltál hogy vegye le a csizmát?
2019. jan. 18. 15:08
19/27 anonim válasza:
Nem lehet lemondani már rég.
Egyébként régen megkínáltam, nem kért, nem töröm magam, eszembe se jut.
2019. jan. 18. 15:33
20/27 anonim válasza:
Az alaptermészetedet le lehet vágni már a kérdésedből is. Ha kínáltad volna se fogadta volna el az fix. Másrészt neki ez a munkája, biztos lett volna jobb dolga is hidd el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!