Mikor kell kijönnie a védőnőnek megnézni az otthonunkat? 36 hetes vagyok, de még nem volt itt.
Nalunk egyaltalan nem jott szules elott, utana is csak egyszer, anikor hazavittuk a babat (ra vagy masfel hettel).
Nagyon sok kismamaja volt, szerintem ilyenre nem volt ideje.
(Meg egyszer akart jonni kb a 3. honapban szules utan, de nem szolt elore es nem voltunk otthon.)
Pedig ket gyerek is volt, a nagyobb is csak egy eves mult, amikor a kisebb szuletett es terhesseg alatt koltoztunk oda, nem ismert bennunket, tehat minden oka meg lett volna hogy jojjon es megnezzen bennunket szerintem.
Ezt nem értem. Nálunk hetente jár a védőnő a születés utáni 6. hétig, utána havonta. Ez benne is van a gondozási tervben, amit mondkét félnek be kell tartani. Akkor mégis hogy lehet hogy nálatok nem jár?
Terhesgondozásra is kell védőnőhöz járni,nálam az utolsó trimeszterben már házhoz jött, akkor nézte meg a lakást.
Amikor először mentem a védőnőhöz és kitöltötte a kiskönyvet, bejelentést követően rá 2 hétre kötelezően ki kell jönnie (3. gyereket várom, mindháromnál így volt, hiába ismer már minket régóta). Utána a 2. és harmadik trimeszterben is 1-1szer kijön, benne van a gondozási tervben, amit aláírtál, benne van a gondozási tervben, amit aláírtál.
Szülés után, vagyis ha hazaérünk a kórházból 24 óra múlva kötelező kijönnie. 6 hetes korig hetente, 1 éves korig havonta, 2 éves korig 3 havonta, 6 éves korig évente kötelező neki, erről jelentést is kell írniuk. Akikhez nem jár, kíváncsi lennék, hogy mit ír az ilyen jelentésekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!