Visszamenőleg táppénz?
Figyelt kérdés
Holnap megyek a terhesgondozóba kiíratni magam táppénzre. Októberben végig dolgoztam. Az ünnep és a hétvége miatt most tudok csak menni... ettől függetlenül nov. 1-től jár a tp?2018. nov. 4. 18:16
1/10 anonim válasza:
Miért kellene visszamenőleg táppénzen lenned? Nem igazán értem kérdést.
2/10 A kérdező kommentje:
Mivel november 1től lennék itthon, de csak holnap, azaz 5-én tudom elintézni..
2018. nov. 4. 18:54
3/10 anonim válasza:
November 1 ünnepnap, olyan, mintha hétvége lenne. A hónap első munkanapja holnap lesz, erre kapnál először fizetést és erre jár a táppénz is.
4/10 anonim válasza:
Volt munkavégzési kötelezettséged 1-4-ig?
HA igen, max 5 napra visszamenőleg háziorvos, 30 napra kormányhivatal főorvosa, 6 hónapra szakértői füvös orvosa vehet telen állományba.
5/10 anonim válasza:
Miért kéne visszamenőleg?
Kellett volna dolgoznod ünnepnap és hétvégén?
Ha nem, eleve csak vesztenél az utólagos kiírással, hisz a tp. kevesebb, mint a fizud.
6/10 anonim válasza:
Nem. Abban az esetben jár, ha olyan rosszul voltál, vagy kórházba kerültél, hogy nem tudtál elmenni az orvoshoz. Amúgy meg tudomásom szerint csak és kizárólag a háziorvos vehet tappenzre
7/10 anonim válasza:
Zabrakadabra !
Kérlek add át édesanyádnak üdvözletemet és mondd meg, melyen együtt érzek vele az unintelligens gyermeke iránt érzett bánatában. Te pedig ne fáraszd magad tovabbi privát üzenetekkel. Letiltottalak
8/10 anonim válasza:
Szerintem a nullás válaszod mutatja, hogy jogos volt megírnom, hogy hülye vagy a témához, hanyagold.
9/10 anonim válasza:
Szerintem meg a vilagon semmi nem jogosít fel arra, hogy valakit lehülyézz, nyuszika. Max magadat, a bunkosagodert.
10/10 anonim válasza:
Ne háborogj, hanem tájékozódj. Aki idejön kérdezni, azért jön, hogy helyes választ kapjon. A hozzád hasonlók meg ontják a hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!