Nem ciki nőgyógyászt váltani?
A mostani doktornőhöz azért ragaszkodtam, mert nem férfihez szerettem volna járni. A stílusa nagyon visszatetsző volt már régóta, visszanyúlóan arra, amikor még nem is a terhességem miatt jártam hozzá.
Nem voltam még férfi nőgyógyásznál, most viszont be kellett mennünk az ügyeletre, és egy doktor vizsgált meg, és rájöttem, hogy már nem idegen az érzés, nem érzem kellemetlennek. Elgondolkodtam, hogy miért járnék így továbbra is az eddig választott orvosomhoz? Nekem a legfontosabb, hogy a terhességem alatt, főleg ha magánrendelésre járok, kedvesek legyenek velem. Ne leszúrjanak, hogy hogyan merek 5 hetes terhesen odamenni.
A probléma az, hogy félek attól, hogy a szülésnél a dokim szabadságon lesz, vagy egyéb más okból nem tudok nála szülni, és véletlenül pont ehhez a doktornőhöz kerülök. Vagy ők ezt teljesen másképp gondolják, mint én? Eszükbe sem jut ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!