Hogy keressek orvost?
Figyelt kérdés
Nem rég költöztünk Budapestre, 13 hetes terhes vagyok, most lett meg a 12. heti genetikai uh-m, védőnőhöz járok, de orvosom még nincs itt. (nem is ismerek senkit)
Egy orvost ajánlott ismerős, de mikor elmentem hozzá azt mondta most nem vállal több kismamát.
Akkor most merre tovább?
Hogy lesz orvosom? Mert szeretnék fogadott orvost.
Hívogassak találomra rendelőket? De megmondják nekem már telefonba, hogy tudnak e vállalni? Mert még egyszer nem akarok úgy járni, hogy oda megyek valahova, és azt mondják nem. Nekem erre se kedvem, se időm. Olyanhoz szeretnék végre menni, aki biztos vállal is :(
2018. júl. 11. 16:27
11/11 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki lesz dokim :)
2018. júl. 30. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!