Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nem féltetek attól terhesség...

Nem féltetek attól terhesség alatt hogy vakon születik a babátok?

Figyelt kérdés
Úgy félek hogy beteg lesz stb.. :/
2018. júl. 6. 17:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Lehet ez volt a baj tul sokat olvastam utana stb.. azert jutnak ilyenek az eszembe ! De nagyon szepen koszonom azoknak akik rendesen irtak!
2018. júl. 6. 18:47
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

Nem te kérdezted múltkor is?

Nekem ez eszembe se jutott. De a negatív gondolatokat próbáltam kizárni, nehogy bevonzzam.

2018. júl. 6. 19:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Általában túl sokat aggódnak a kismamák. Próbálj meg nem elhessegetni, hanem a jó felé fordulni - készülődni, varrni, berendezni, szép zenéket hallgatni, jókat olvasni - a kisbabák 'tudják', hogy kell ott szépen növekedni és azt is 'tudják', mikor akarnak megszületni. Te is, én is így voltunk annak idején -csak hát elfelejtettük:)))
2018. júl. 6. 20:01
 14/19 A kérdező kommentje:
32 hetes vagyok mar varom az erkezeset, csak neha olyan szornyu dolgokat olvas az ember egyszeruen felek :/ de nagyon bizom benne nem lesz semmi baj
2018. júl. 6. 20:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Már a múlt héten is megkérdezted, neked mi bajod van?
2018. júl. 6. 23:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Hetekkel ezelőttről emlékszem ilyen kérdésre. Azóta is megkérdezted már többször??? Fura fóbiád van...
2018. júl. 6. 23:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem de ott ahol én szültem született 1 kisbaba aki vakon született,csak othon vették észre.6 hónaposan meghalt.Ezt akartad hallani?Azzal ha valaki leirja neked hogy pl az övé igen,akkor mégjobban beparázol.Már kb 3×olvastam ugyanezt a kérdést,élvezd már végre a várandoságod.
2018. júl. 7. 11:30
 18/19 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom miben zavar titeket, hogy 2x felteszi ugyanazt a kérdés bizonyos idő elteltével. Én pl nem láttam ezt a kérdést két hete, és többen nem, azok közül, akik válaszoltak. Ha ti meg láttátok, és válaszoltatok rá, ne írjatok semmit, ha meg alapból nem írtatok, akkor kvára nem kiváncsi senki arra, hogy láttátok e, most se érdekel senkit, akkor se hiányolta senki a válaszotokat.
2018. júl. 7. 14:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Te észlény, nem az a probléma, hogy többször teszi fel ugyan azt a kérdést, hanem hogy ez már beteges. Némileg aggasztó, hogy szülőként hogy fog majd viselkedni. Elég káros a gyerekre nézve fóbiás paramaminak lenni. És ha ennyire kényszeresen rajta van a vakságon, talál majd a megszületett gyereken is biztos láthatatlam aggódnivalót. Ez a gond.
2018. júl. 7. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!