A dokim figyelmeztetett, hogy 12 kgs hizás miatt fogjam vissza mostmàr magam, de hogyan?
Étrendet nem adott, annyit mondott , hogy ne nassoljak. Ezzel jól kisegített, miután eddig sem nassoltam... ezt neki is mondtam.31. Hetben vagyok, tudom hogy sok ez a hizas, de annak ellenere jott fel, hogy odafigyelek, illetve a labam elegge vizes is, szoval ez is kozrejatszhat gondolol a kgk számában.
Tudnátok javasolni olyan ételeket ( fött, nem fött), ami laktató, és tàpanyagdús, de nincs tele szénhidráttal?? Volt köztetek olyan, akit szintén megintettek, odafigyelt és fogyott is?? Elöre is köszönöm!!
Kérdező, 15 kg nem a 31. héten lenne nem sok, hanem ha összesen híznál ennyit. A vizesedés azért van, mert a szív eleve terhelt a terhességgel, és akkor még a ott a plusz zsír is.
Ami nincs tele szénhidráttal, az a hús, a hal, a zöldségek, különféle módokon elkészítve. Itt a nyár, lehet naponta mást grillezni, és máris nincs unalom az étkezésben. Ha lakásban laksz, akkor is megoldható serpenyőben.
14, persze, hogy nem vizesedtél, ha nem ettél szénhidrátot tisztán. Ez jó így. Mint Catherine hercegnő, aki szülés után 6 órával, karcsú bokával, magassarkúban mutatkozott.
Ez nem azért van, mert "nincs más dolga", hanem mert ő sem eszik szénhidrátot, emiatt nem is volt kövér a terhessége alatt, és nem is kötött vizet.
A zöldség-hús-hal kombó nem hízlal, nem vizesít, de legalább a magzat mindent megkap, ami kell neki.
Ja, 11-es voltam.
Ha vizesedsz, akkor azért tegyél hogy az lemenjen. Sószegény víz(nem hiszem hogy írhatok markat, de rá van írva az oldalára hogy sószegény dietahoz viz, pl a babavizek is ilyenek)
Igyal sokat(tudom ez ellentmondasos)
Mozogj azert valamennyit, setalj(persze ha nem vagy veszelyeztetett es nem kell emiatt fekudnod egesz nap)
Illetve en mai eszemmel elmennek egy jo!! dietetikushoz etrendet összeallittatni.(25 kilo jott fel nekem sajnos, meg mindig kuzdok vele)
Ja azert irom ezeket mert en is vizes voltam terhesen nekem ezeket az orvos tanacsolta.
Meg sokat felpolcoltam a labamat, ha letettem a foldre ment vissza a viz.
Kérdező, már ne haragudj meg, de a dokid egy idióta!
Egyáltalán nem sok a 12 kg hízás - pláne, hogy vizesedsz és hidd el, amint megszülsz utána rövidesen le fog menni a víz rólad és ezzel jelentős súly is, nem kell diétáznod, majd meg fogod látni!
Bírom, amikor orvos cssztet, hogy fogyjál le, de segítséget, étrendet már nem ad hozzá..., ráadásul szülés előtt álló nőt akar koplaltatni meg hogy ne egyen szénhidrátot stb., hát gratulálok!
Szerintem egyél, amit megkívánsz és annyit, amennyire a szervezetednek szüksége van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!