Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Miért nem láthatom a babát uh...

Miért nem láthatom a babát uh során?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Eddig 2x voltam Kecskeméten uh-n 17.én megyek legközelebb akkor már 19+3 lesz. Nem mutatják meg a babát és ha kérdezek normálisan válaszolni sem tudnak. Ha látni akarom és apa is látni akarja legalább egy képen vagy valami, magán orvoshoz kell mennem?

Csak nekem nem mutatják meg vagy másnak sem? Miért ilyen "hidegek"? Első baba és nem tudom, hogy mennek a dolgok...

2018. máj. 14. 11:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És a sima nőgyógyász megszokta nézni a babát vagy csak felírkálja amit a vizsgálatokon adtak nekem?
2018. máj. 14. 16:24
 12/13 anonim válasza:

Tatabanyai korhazban dolgozok sem az embersegrol hiressek.. de a babat minden alkalommal megmutatjak monitoron, ha esetleg ugy kezdi a vizsgalatot h nem lattom a monitort, addig ficergek mig rajon h ugy sem nyugszom mig nem ugy forditsa h lassam en is.. apuka itt sem johet be, de 1 alkalommal csak kisirtam h hadd lassa meg ő is :) ha babamozi ha nem.. szerintem ennek a minimumnak kenne lennie hogy a babat hadd lassa az anyuka. Kepet itt sem adnak, de telefonnal minden alkalommal lefenykepezem :D eroszakos kell lenni szerintem :)

21khm

2018. máj. 15. 15:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért, mert bunkó. Mi voltunk magánban is, nah elég bunkó volt. Váltottunk orvost és az már rendes volt.
2018. máj. 15. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!