30 hetesen rovidulo mehnyakkal szigoru fekvesre iteltek. Melyik ilyenkor a legjobb poz? Felig ulo? Full vizszintes? Felhuzott labak? Hogy kapja legkevesbe a terhelest?
Szia! Szerintem csak az a lényeg, hogy ne erőltesd meg magad. Ne gyalogolj sokat. És úgy feküdj, ahogy a legkényelmesebb. Én a végén már nagyon sokáig hanyat se tudtam feküdni, csak oldalt. Most annak sincs értelme, hogy beleerőltesd magad egy pózba aztán attól fájjon a hátad.
És ne aggódj! Ettől még simán túlhordhatod. Kórházban kell lenned, vagy legalább otthon feküdhetsz? Az rengeteget jelent ha otthon lehetsz. És vigyázz, hogy ne egyél túl sokat, mert felszaladhatnak a kilók a kevés mozgás végett. :( Főleg ha túl jó az étvágy. (tapasztalat) Én 8 hetes-től végig feküdtem. :D
Nem kell fekudni mert semmit nem segit
Ne eroltesd meg magad ne cipekedj
Szex tilos
A szekleted legyen puha ne kelljen nyomni erossen mert az 100x karosabb mintha otthon maszkalnal
Otthon nyugodtan elvegezheted a fozest stb
A mehszaj 2.4 cm ig teljesen normalis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!