23 hetes kismama vagyok. Első terhességem, így egy picit izgulok. Nektek hogyan telik a várandósságotok, ki milyen vitamint szed? Mekkora a magzatotok? Milyen érzéseitek vannak?
Szia
26 hetes kismama vagyok
Bennem inkább várakozás van...
Izgatottság, mert költözés előtt állunk, amivel nem úgy haladunk, ahogy szeretnem.
Amúgy a babával kapcsolatos dolgok természetesen jönnek..nincs időm rajta agyalni, mindent adott pillanatban élek meg..
36. Hétig tervezek dolgozni... Ügyfelek közt, de zömében papírmunkát végzek.
A stresszt elkezdtem elengedni, attól kenémyedik a hasam.. Ha beveszem a lesza..rom tablettát, akkor minden megy mint a karikacsapás. ;)
1000mg kalciumot szedek orvosi javaslatra
Szedek meg mindig vasat...magnéziumot, ahogy eszembejut ( napi 2-3 magnesii citrici) plusz dm kismamavitamint és femibion 2-t ikor melyik jut a kezembe...
Ha tudom, hogy terhelve leszek aznap, akkor több magnéziummal készülök.. ( festünk is..létra fel-le..)
Éjjel szokott feszülgetni a hasam, de nem a méhem keményedik, hanem inkább puffadás szerű, mintha a hasam keszülne a növekedésre..
Kislányt várunk mi is.. Most egészen lusta..mindig ilyen, ha hideg jön....amúgy sem ficergős gyerek.
Utolsó méréskor, 23. Héten 532 g volt..többit nem jegyeztem meg, a lényeg, hogy a doki szerint és a védőnő szeri t is rendben van.
Most kezdtem rajta agyalni, hogy kinek a szemét, haját örökli majd..
Remélem a férjem testalkatát
Érdekes érzés terhesnek.. Más állapotban lenni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!