23 hetes kismama vagyok. Ti milyen calciumot szedtek es mennyit?
Én ezt szedem: [link]
Nem tudom mit értesz az alatt hogy nem esik jól de én nem vagyok tőle rosszul. Napi 2-t veszek be belőle az egyiket dél körül a másikat este 6 fele. Ami fontos hogy a terhesvitaminnnal (vagy amiben a vas van) ne szedd egy időben mert a vas és a kalcium kiütik egymást, 2 óra teljen el köztük.
A D vitamin is fontos egyébként nekem az orvos külön nézeti a laboron és ebben a vitaminban az is van + magnézium.
Egyszeru kalciumot szedek semmi extra/neves , hirtelen nem jut az eszembe a neve.
De csak heti 1szemet a femibion mellé,plusz fogyasztok tejtermékeket és tejet is.
Túl sokat ne szedj belőle.:) nemhogy napi kettot..de napi egyet se minden nap. ElmeszesitHETI idő előtt a méhlepényt.
Akkor a magneziumon valtoztass. En harmat probaltam ki mire magnesium citriciire rátaláltam. Receptre es anelkul is(!) meglehet venni csak receptre pl olcsóbb.:)
Meg pihenj sokat,mert ez nem jó es korai h ennyit fájjon a hasad.
Hat ha hamarabb fogsz szulni akk vegkepp ovatosan a kalciummal. Mert akk igencsak nem kéne hamar túlérjen a lepény.
De az h hamarabb fogsz szulni sose biztos.. sokan hiszik azt, sok orvos mondja aztan sehol semmi.
Igen altalaban ha problema adodik szolnak h akae johet elobb is. De nagyrészt megvarjak a 36-38hetet ahogy eszrevettem.
Nekem is mind 2nél mondták. De bent maradtak 38-39.hetig megis.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!