Székesfehérvári kórházba az NST-re kell beutaló?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 34 hetes kismama vagyok, a 36. héttől kell majd NST-re mennem, de dokihoz is csak 2 hét múlva kell mennem, gondoltam mielőtt oda eljutok rákérdezek, nehogy elkéssek az időpont kéréssel. Hogy működik az NST vizsgálat Fehérváron, beutaló + időpontkérés, vagy csak besétálok és várok? Előre is köszi a válaszokat!2018. márc. 9. 07:38
1/4 anonim válasza:
Nem kell beutaló, odamész mikor kijön a nővérke odaadod a kiskönyvet és majd szólítanak. 36 hetesen kell menni először, de az orvos úgyis mondja!
2/4 anonim válasza:
Nem kell, viszont 3 éve nekem azt mondták már a 38.héttől kell csak járni. Én is odaállítottam 36 hetesen, mert a Várkörútra jártam gondozásra, és ott azt mondták, a 36.-tól kell járni. A kórházban meg akkor vezették be a 38 hetet. Szerintem telefonálj be előtte, hogy most mi a protokoll.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2018. márc. 9. 10:03
4/4 anonim válasza:
Nem kell beutaló, odamész az ajtó elé és egyszer csak bejutsz. Van, amikor egy órát is várni kell. Ha dél körül mész nagyobb az esély, hogy kevesen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!