Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ciki ha a férjem mellett...

Ciki ha a férjem mellett anyukám is bejön UH-ra?

Figyelt kérdés

A férjem minden UH-ra kísér, szeretne ott lenni, ő nem kérdéses.

Anyukámon azért gondolkozom, mert 1) iszonyúan lelkes és boldog 2) amikor velem volt terhes akkor ilyesmi nem nagyon volt és nagyon odavan, hogy ő "mikről maradt le" 3) egyébként is mindig nagyon közel álltunk egymáshoz.

Félreértés ne essék, kicsit se vagyok anyucilánya, külön élünk, néhány naponta beszélünk és 2-3 hetente megyünk ebédelni hozzájuk. A férjem imádja őt - anyukám pedig a fiának tekinti. Szóval mindenki szeret mindenkit és igazából anyukámnak szeretnék örömet szerezni.

Egyedül az tart vissza, hogy "ciki" ilyen kísérő bizottsággal menni orvoshoz... :") (legközelebb a 12.heti lesz)

2018. márc. 2. 19:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy ciki! Van aki a tesót viszi be! Nyugodtan vidd :)
2018. márc. 2. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Én a férjem és a lányom vittem be. Sajnos a lányom megijedt amikor uH-tak úgy kb végig sírta az egészet. A doktornő végig mosolygott, beszélt a lànyomhoz, mondtuk h " szeret " a dr néni h megnyugodjon. (2.5 éves) Viszont tudta h baba tesót nézünk. :-) imádom <3
2018. márc. 2. 20:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki. Az első uh-ra mikor mentem férjem nem tudott munkából lejonni így anyukámmal és nővéremmel mentünk el :) aztán meg később is volt velem anyum amikor szintén nem tudott párom lejonni velem, majd csináltunk olyat amikor csak párommal mentünk el hogy legyen ilyen közös meghitt ultrahangozas is :)
2018. márc. 2. 23:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki. Ha te úgy érzed szeretnéd és a férjednek tényleg nincs ellenére, vigyétek. :)

Arra viszont jó esély van, hogyha van másik nagyi is, akkor legközelebb őt kell vinnetek.

2018. márc. 3. 13:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Másik nagyi nincsen sajnos. Bízom benne, hogy édesanyám kettő helyett is szórja majd a szeretet. ^_^
2018. márc. 3. 19:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Biztos lehetsz benne. :) :)
2018. márc. 4. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!