Ciki ha a férjem mellett anyukám is bejön UH-ra?
A férjem minden UH-ra kísér, szeretne ott lenni, ő nem kérdéses.
Anyukámon azért gondolkozom, mert 1) iszonyúan lelkes és boldog 2) amikor velem volt terhes akkor ilyesmi nem nagyon volt és nagyon odavan, hogy ő "mikről maradt le" 3) egyébként is mindig nagyon közel álltunk egymáshoz.
Félreértés ne essék, kicsit se vagyok anyucilánya, külön élünk, néhány naponta beszélünk és 2-3 hetente megyünk ebédelni hozzájuk. A férjem imádja őt - anyukám pedig a fiának tekinti. Szóval mindenki szeret mindenkit és igazából anyukámnak szeretnék örömet szerezni.
Egyedül az tart vissza, hogy "ciki" ilyen kísérő bizottsággal menni orvoshoz... :") (legközelebb a 12.heti lesz)
Nekem anyukám meghalt, mielőtt akár én, akár a testvérem gyerekszülő korba érhettünk volna. Pedig nagyon szerette anya a kisbabákat, megőrült volna az örömtől, ha lehetett volna egy unokája.
Ne foglalkozz azzal, hogy ciki vagy nem. Örülj, hogy van egy anyukád, akivel szeretitek egymást, és szeretni fogjátok a kisbabádat. Addig örülj, amíg veled lehet, és mindenképpen vidd be őt is az ultrahangra.
Èn habár nagyon messze laktam anyukámtól, mikor kb 20 hetesen meglátogatttuk akkor elvittem babamozizni 4D UH-ra. Mikor velem volt terhes is csak 1x volt UH összesen, és még nem ilyen mint most van.
Viszont én a férjemet sem vittem minden alkalomra oda. 12 hetesen volt ott meg talán még 1-2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!