Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ciki ha a férjem mellett...

Ciki ha a férjem mellett anyukám is bejön UH-ra?

Figyelt kérdés

A férjem minden UH-ra kísér, szeretne ott lenni, ő nem kérdéses.

Anyukámon azért gondolkozom, mert 1) iszonyúan lelkes és boldog 2) amikor velem volt terhes akkor ilyesmi nem nagyon volt és nagyon odavan, hogy ő "mikről maradt le" 3) egyébként is mindig nagyon közel álltunk egymáshoz.

Félreértés ne essék, kicsit se vagyok anyucilánya, külön élünk, néhány naponta beszélünk és 2-3 hetente megyünk ebédelni hozzájuk. A férjem imádja őt - anyukám pedig a fiának tekinti. Szóval mindenki szeret mindenkit és igazából anyukámnak szeretnék örömet szerezni.

Egyedül az tart vissza, hogy "ciki" ilyen kísérő bizottsággal menni orvoshoz... :") (legközelebb a 12.heti lesz)

2018. márc. 2. 19:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Az orvos dönti el, hogy ki lehet ott és ki nem. Ha magánban csináltatjátok a gondozást, akkor viszont nem hinném, hogy ez gond.
2018. márc. 2. 19:03
 2/16 A kérdező kommentje:
Magán
2018. márc. 2. 19:04
 3/16 A kérdező kommentje:
De nem is az a kérdés, hogy bevihetem-e mert szerintem egy fúvós zenekar is bejöhet velem amíg fizető páciens vagyok... csak h mennyire ciki vagy sem, esetleg más volt-e ezzel így.
2018. márc. 2. 19:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Ahova én jártam terhesgondozásra, szokás volt, hogy nem csak 1 kísérő megy be. (Magánrendelés) én szeméy szerint akkor néztem furcsán, amikor 5-en mentek be abba a kis UH szobába, 2 kísérő egyáltalán nem volt furcsa, nyilván amúgy sincs közöm hozzá, de akkor se hinném, hogy ez ciki lenne.
2018. márc. 2. 19:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Velem a 12.hetire a párom mellett,anyukám is bejött!:) nem magánban. És egyáltalán nem volt ciki
2018. márc. 2. 19:12
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Nekem anyukám meghalt, mielőtt akár én, akár a testvérem gyerekszülő korba érhettünk volna. Pedig nagyon szerette anya a kisbabákat, megőrült volna az örömtől, ha lehetett volna egy unokája.

Ne foglalkozz azzal, hogy ciki vagy nem. Örülj, hogy van egy anyukád, akivel szeretitek egymást, és szeretni fogjátok a kisbabádat. Addig örülj, amíg veled lehet, és mindenképpen vidd be őt is az ultrahangra.

2018. márc. 2. 19:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Èn habár nagyon messze laktam anyukámtól, mikor kb 20 hetesen meglátogatttuk akkor elvittem babamozizni 4D UH-ra. Mikor velem volt terhes is csak 1x volt UH összesen, és még nem ilyen mint most van.

Viszont én a férjemet sem vittem minden alkalomra oda. 12 hetesen volt ott meg talán még 1-2x.

2018. márc. 2. 19:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
ha mentek 4d-re, oda biztosan bemehetnek többen, meg megszokott is. Viszont ott kaptok a vizsgálatról dvd-t, amin vissza is lehet nézni az egészet
2018. márc. 2. 19:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki.Nálunk anyu csak azért nem látta úgy a picúrt mert dolgozott minden uh időben.Viszont dv-re kiírattam:D szóval az élmény megvolt csak kicsit később:)
2018. márc. 2. 20:11
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk egyszer apukám jött be UH-ra, de igazából csak a baba hangját szerettem volna vele meghallgattatni, mert szegény nagyon rosszul lát, és legalább az unokája szívverését hallhassa, no meg nem is mindennapi hang egy magzat szívverése :-)
2018. márc. 2. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!