Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ez, hogyan lehetséges? Diabéte...

Ez, hogyan lehetséges? Diabétesz vagy mégsem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A terheléses cukrom 8,1 lett. A doki ch szegény diétát javasolt, illetve, hogy minden étkezés után 2 órával mérjek cukrot.Teszteljek különféle kajákat. Jövő héten megyek diabetológushoz. Nos azt vettem észre, hogy bármit ettem eddíg, jó eredményeket kaptam. Tegnap konkrétan mehettem egy szelet dobos tortát kíváncsiság ól és 5,5 lett 2 órával később a cukrom. Ugyanezt tapasztalom mindennel, hogy nem megy 5,9 fölé. Ez hogy lehet? Akkor mégsincs terhességi cukrom? Nem kellene akkor azért a gázabb kaják után magasabb eredményt mérni? Természetesen megkérdezem majd a dokit, de nagyon kíváncsi vagyok. Járt így valaki? Már az is megfordult a fejemben, hogy esetleg elcserélték az eredményt..
2018. febr. 4. 15:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%
Még egy megerősítés - étkezés után egy órával kell mérni és nem lehet 7 felett. Es az is igaz, hohy napszaktól is függ. Terhességi inzulinos cukorbeteg voltam és a reggeli vércukrom volt nagyon rossz, este meg kb bármit ehettem mégis jó volt. Mondjuk nem dobostortára gondolok, de egy szendvics, pohár tejjel nem volt gond, míg reggel nem ihattam tejet.
2018. febr. 4. 21:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat. Ugyanabban a napszakban ettem a tortát és a kenyeret is, és ugyanúgy nem csináltam utána semmi aktivitást. Hát ez van. Ezután odáig élek majd és 1 órával étkezés után mérek.
2018. febr. 5. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!