Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Novemberbe volt meg utoljár a...

Novemberbe volt meg utoljár a menstruációm. Csináltam tesztet a második csik homályos lett. Január 22 re van időpontom ultragangra. Miért kell fizetni miért nem terhes gondozáson?

Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem a kérdésed..

Terhesgondozás az sztk alapon ingyenes de sima vizsgalat is.

Ha magánba mész még szép h fizetős..remélem segítettem

2018. jan. 16. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
esetleg a fényképért kérhetnek pénzt, ha sztk-s rendelésre mész, a többi ingyenes
2018. jan. 16. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Könyörgöm, három sor nem lehet leírni úgy, hogy ne legyen benne legalább egy teljesen értelmezhetetlen mondat és egy rakat helyesírási hiba? Ha ez nehézséget okoz, akkor miért szaporodtok? Épp elég hülye van az országban már így is :(
2018. jan. 17. 07:47
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Ne oktassátok ki a kérdezőt mert hasonló nyelvtannal olyan üzenetet kaptok tőle, hogy azt megemlegetitek. :D

Én a székről majd leestem a nevetéstől amit a levele váltott ki. :'D

2018. jan. 17. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
he?
2018. jan. 18. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!