Milyen vizsgálatok szükségesek a terhesség első hónapjaiban és mennyibe kerülnek?
Az első vizsgálatok érdekelnének főleg, jelenleg 11 hetes vagyok nőgyógyásznál már voltam ahol kaptam róla papírt és a héten megyek a védőnőhöz. Mikre kell / érdemes elmenni és mennyibe kerülnek magánúton ezek a vizsgálatok?
Első terhességem és még nem igazán vagyok képben. :)
Első trimeszterben van az első vérkép és a 12. heti genetikai UH. Ezek természetesen ingyenesek. UH-ra minél hamarabb kérj időpontot ha màr 11 hetes vagy mert csak a 13. hét pàr napig végezhető el.
A 12. héten lehet csinàltatni plusz genetikai vérteszteket. Pl kombinàlt teszt 30.000. Ettől komolyabb a Prena/Nifty és tàrsaik, ennek pontos àràról nem tudok nyilatkozni, de nem olcsó kategóriàk.
25.900 Ft
A 12. heti kombinált teszt (uh plusz vervetel) a maternityben 30.000 Ft korul volt. Ha itt alacsony kockazatu vagy akkor hatradolhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!