Nem vagyok elkésve?

Figyelt kérdés
sziasztok!Gyorsan leírom a történetem. 6hetesen voltam először nőgyógyásznál ott kissebb volt az embrió mint a kora, így két hét múlva hívott vissza. (8+1) ott minden rendben volt, megfelelő volt a mérete is. Ekkor elmondta, hogy keressem fel a védőnőt és a háziorvost aki majd beutalót ad a laborhoz.Védőnőhöz még nem jutottam el, a háziorvosnál voltam, de azt mondta nem tudja milyen vizsgálatra mikor kell beutalnia, így menjek vissza 10én és addigra utánanéz és ad beutalót.Akkor már 11+1leszek és ez egy pénteki nap szóval utána héten tudok eljutni a laborba, de azon a héten lesz valamikor (még nem tudni) a 12hetes uh is. nem probláma hogy ilyen későn megyek a laborba először? legtöbb helyen azt olvasom, hogy előbb kell. most 9hetes vagyok. köszönöm ha valaki tud segíteni
2017. okt. 27. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Első gyerkőcnél a 12 hetes uh napján voltam vérvételen. Második terhességemnél egy nappal később, pedig most hármas ikrekkel vagyok terhes. A dokim abszolút nem sürgette, azt mondta, hogy ráér, sőt örült is neki, mert így már látni, ha esetleg elindult a cukor vagy a terhességi vérszegénység, amire hármas terhességnél van esély ilyen pici korban is már.
2017. okt. 27. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 11+4 hetesen volt a 12 hetes UH, laborban meg 13+3-on voltam először. Egy szóval sem mondta senki, hogy késő lenne. :)
2017. okt. 27. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem késő. Nekem hamarabb kellett, de csak mert alulműködik a pajzsmirigyem, és azt gyorsan ellenőriztük, hogy elég-e a gyógyszer.
2017. okt. 27. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!