Normális hogy ilyen gyakran kell találkoznom a védőnővel?
Minden egyes szerdán kell mennem a védőnőhöz, azt mondta hogy ő ilyen gyakran kéri. Illetve holnap jön reggel 8-ra házhoz. Mit néz ilyenkor? Illetve 32.héttől 2 hetente jön ki.
7 hetes vagyok.
Havonta 1 alkalom a védőnői látogatás, azt hiszem a végefelé kell gyakrabban menni.
Valamint a terhesség alatt összesen 3 alkalommal kell házhoz jönnie, de pl.az enyém olyan laza volt szerencsére, hogy egyszer kijött, utána megbeszéltük, hogy beírja, mintha itt lett volna :)
Hülyét is kapnék, ha hetente be kellene járnom, amúgy is teljesen felesleges macerának tartom az egész védőnőhöz járást, de sajnos már nem lehet lemondani a szolgáltatást, mint régen.
Ne járj be hetente, nem kötelezhet ilyen baromságra, jobb dolgod is van, mint az ő fejét nézni.
Lakásba beengedni se vagy köteles, a kötelező 3 alkalmon felül ne nyiss ajtót és kész.
Ha problémád van vele, akkor panaszt tehetsz valahol, hátha valakinek eszébe jut a hely neve kinek kell szólni, én nem emlékszem.
Nekem azt mondta h tolem fugg, marmint ha en maganorvoshoz jarok akkor havonta kellene talalkoznunk az uh elott
Szval minden uh elott megyek es akkor mérlegre állok, pisi teszt es vernyomas :)
Szia!
Èn két hetente jártam mivel ott kaptam a tp-es papìrt akinek nem volt munkahelye az járt havonta.Házhoz trimeszterenként egyszer jött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!