Fogaszatra elmenni kotelezo?
Nyilván én vagyok a bunkó, hogy megjegyzem a valóságot, és ki is kell moderáltatni. Ilyen rossz fogazattal rendelkező lakosság, mint a mienk, kevés van Európában, és tényleg minden héten három ilyen "kötelező a fogászat terhesen?" kérdés van. Végül is a rohadó fog csak koraszülést okozhat, de hát nekünk ilyen problémánk nincs, csak 10%-a érkezik korábban a gyerekeknek...
Komolyan, ha valami istenf.sza után hárommal lévő zsákfaluban él az illető, ahol nincs fogászat 50km-es körzetben, akkor megértem, hogy ez probléma. De tényleg leesik a karikagyűrű az ujjáról a kedves kismamának, ha elbattyog a fogászatra az esztékában, és beül arra a három percre a székbe egy pecsétért?
Tudom, mindenki veszélyeztetett terhes, egész nap feküdni kell, öklendezik, koraszül, és nem tud 9 hónap alatt fogászatra menni, pedig hát tényleg nagyon akar... a kifogás megvan, csak mellé a borzalmas statisztikák, hogy 50 éves korára a magyar lakosság 10 foggal rendelkezik fejenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!