Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Fogaszatra elmenni kotelezo?

Fogaszatra elmenni kotelezo?

Figyelt kérdés
Szemeszeten voltam, ott nem adtak pecsetet csak papirt h megvizsgaltak. Vedono meg nyaggat vele,hogy intezzem el azt is, viszont az itteni fogorvos eleg oreg mar huzta egy fogam azt bele torte az inyembe ugy hogy ki kellett muteni amikor meg tomte a fogam akkor meg felfurt az inyembe szoval ha nem muszaj inkabb kihagynam a fogorvost.
2017. okt. 15. 16:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Ha nincs baja a fogadnak, akkor csak kérj egy pecsétet, ha pedig van baja, akkor menj olyanhoz, akiben bízol és rakasd rendbe a pecsét előtt. Maszek is adhat, nem csak a körzeti pecsétet.
2017. okt. 15. 16:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. okt. 15. 17:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező. Én ugyan voltam, de nem kaptam pecsétet. Nem csinált belőle senki problémát.
2017. okt. 15. 17:17
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Én voltam,adott pecsétet. Van egy rossz fogam,azt mondta, hogy majd ha megszülök akkor menjek vissza,ugyhogy csak belenézett a számba,mert terhesen nem csinál semmit ez a doki. Nemtom máshol hogy van
2017. okt. 15. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
En rettegek a dogorvostol es terhesen sem mentem el.Semmi hatranyom nem volt belole.Nekem is rakerdeztek parszor h mikor megyek mar,mindog azt valaszoltak h szules utan majd altatasban fogom megcsinaltatni.Egy udo utan nem zaklattak vele.
2017. okt. 15. 17:30
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Meg ilyen kuturalataln primitiv,bunkaot se kell keresni sokat...mint te "kedves" utolso
2017. okt. 15. 17:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Fogászatra amúgy is érdemes elmenni, nemcsak terhesen. Ha voltál az elmúlt egy évben, akkor nem muszáj, de ha tudod, hogy van rossz fogad, akkor nem ártana. Senki sem szeret fogorvoshoz járni (nekem is gyomorgörcsöm van, akárhányszor megyek, pedig már túl vagyok nem egy húzáson és egy komolyabb, 80 perces műtéten), de a fogaid egészsége érdekében muszáj évente legalább egyszer.

Igen, tudom, nem ez volt a kérdés. Nem kötelező elmenned, a saját lelkiismereted szerint dönts.

2017. okt. 15. 19:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem. Én terhesség előtt voltam, 1 lyukas fogam volt azt betömték. Ezután terhes lettem. Szerencsés vagyok, nem lyukadnak évente a fogaim. Ezelőtt minimum 5 éve találtak rossz fogat. Túl sok felesleges időm sem volt, nem jutottam el terhesen szűrésre, így pecsét sem volt benne. Védőnő kérdezte vagy 2x, de kb ennyi.
2017. okt. 15. 21:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Ajánlatos elmenni, és rossz fogat meg kell csináltatni. Bármilyen bakteriális góc veszélyt jelent a babára!
2017. okt. 15. 22:21
 10/12 A kérdező kommentje:
18hetes terhes vagyok. Marciusban voltam utoljara. Akkor nem volt gond. Az az egy fogam volt rossz amirol a kerdesben irtam. Azota semmi baj nincs
2017. okt. 15. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!