22 hetes terhesen ezt mondani normalis?
3 hetente kell jarnom diabetologiara ir miatt. Otthon mernem kell a cukrom. Eh gyomorra 4,6 volt reggeliztem. Most mertek cukrot 8,1 volt. A reggeli es meres kozott 40 perc telt el. Amit ettem : tukor tojas, uborka , feher kenyer..(1 szelet) barack. Eddig amiota megvan a cukor merom es viszem (elmentheto benne az adat datummal) sose mertek. Sulyom : terhesseg elott 84,7 kg most 22 hetesen 86,8 kg elozo meresnel voltam 87,5 kg. Es az a nagyobb bajjuk, hogy a cukrom magas eves utan.
Csak szerintem nem normalis,hogy fogyok? Vagy mas is fogyott?
150gr ch dieta +mozgas
Pcos+ir+pm alullmukodessel kezeltek ezert jarok 3hetente komtrollra
Mi a kérdés?
Majdnem 90 kg vagy, mégis mennyi akarsz lenni a végére 150? Ha Valaki 22 hetesen 90 kg akkor áldja az eszét, hogy eddig nem hízott.
Koszonom szepen a keves es megnyugtato valaszokat :) sajnos amikor elkezdtem rohamosan hizni a haziorvosom le se bagozott.. (Fizikai munka mellett heti 2-3x jartam 3-4km futni. ) teljes eletmod valtassal se ment. Aztan jott hogy a verzesem 14-17naposak lettek 20evesen.. Elmentem a nogyogyaszhoz, o egybol huvelyi uh talat mindket petefeszkemen cisztat. Elkuldott laborra, endokrinologushoz es diabetologiara, onnan dietetikus. Kaptam etrendet. 97kgval kezdtem a fogyokurat. 84kgval lettem terhes ez -13kg jelent. Kozben es elott hiaba probalkoztunk. Most sikerult iden marciusba a pici. Dietat tovabbra is tartom, kb 2 hetente csalok ennyit mint pl ma, de ezt is csak reggelire. Eddig az osszes laboros vervetelem cukor es tsh tokeletes volt.
Kezdek paramami lenni ugyerzem :D
Megegyszer koszonom a kedves es segitokesz valaszokat :) mindenkinek megy a zold kez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!