Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 22 hetes terhesen ezt mondani...

22 hetes terhesen ezt mondani normalis?

Figyelt kérdés

3 hetente kell jarnom diabetologiara ir miatt. Otthon mernem kell a cukrom. Eh gyomorra 4,6 volt reggeliztem. Most mertek cukrot 8,1 volt. A reggeli es meres kozott 40 perc telt el. Amit ettem : tukor tojas, uborka , feher kenyer..(1 szelet) barack. Eddig amiota megvan a cukor merom es viszem (elmentheto benne az adat datummal) sose mertek. Sulyom : terhesseg elott 84,7 kg most 22 hetesen 86,8 kg elozo meresnel voltam 87,5 kg. Es az a nagyobb bajjuk, hogy a cukrom magas eves utan.

Csak szerintem nem normalis,hogy fogyok? Vagy mas is fogyott?

150gr ch dieta +mozgas

Pcos+ir+pm alullmukodessel kezeltek ezert jarok 3hetente komtrollra

2017. aug. 10. 10:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%

Mi a kérdés?

Majdnem 90 kg vagy, mégis mennyi akarsz lenni a végére 150? Ha Valaki 22 hetesen 90 kg akkor áldja az eszét, hogy eddig nem hízott.

2017. aug. 10. 10:23
 2/15 A kérdező kommentje:
Kerdes az lenne, hogy normalis e baba mellett fogyni... Es MIVEL PCOS+IR+ PM ALULLMUKODESEM VAN/VOLT szerinted mitol hiztam meg??? En akartam?? Abba nem gondolsz bele h nem a fogyassal van bajjom hanem a babat feltem???
2017. aug. 10. 10:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen diéta mellett normális egy kis fogyás. A babának ettől semmi baja nem lesz.
2017. aug. 10. 10:33
 4/15 A kérdező kommentje:
3# koszonom szepen :) akkor nem parazok ra :) elso baba es meg nincs tapasztalatom :( 2evet vartunk ra :)
2017. aug. 10. 10:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj azzal, ha fogysz, hiszen esélyes, hogy amúgy se vagy egy vékony alkat. A babának meg van mindene, ami kell. Esélyes, hogyan diéta miatt a súlyod normalizálódik.
2017. aug. 10. 10:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális. Én átlagos súllyal estem teherbe és 22 hetesen első babámmal -2 kilónál jártam, a másodiknál se nem híztam eddig, se nem fogytam. Mind a 7 kg az ezt követő 2 hónapban jött fel, sőt 9 kg, a végén meg még fogytam kettőt. Egészséges 3 kg feletti baba lett mindkettő 39 illetve 40 hétre.
2017. aug. 10. 10:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki túlsúlyosan esik teherbe, akkor teljesen normális, ha fogy közben.
2017. aug. 10. 10:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kissé tulparázod. Én hányas miatt 15 kg-t fogytam terhesség alatt, a baba teljesen jól van, jó súllyal született, a magzat megszerzi a táplálékod belőled, nekem is az összes fogam tönkrement.
2017. aug. 10. 10:38
 9/15 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a keves es megnyugtato valaszokat :) sajnos amikor elkezdtem rohamosan hizni a haziorvosom le se bagozott.. (Fizikai munka mellett heti 2-3x jartam 3-4km futni. ) teljes eletmod valtassal se ment. Aztan jott hogy a verzesem 14-17naposak lettek 20evesen.. Elmentem a nogyogyaszhoz, o egybol huvelyi uh talat mindket petefeszkemen cisztat. Elkuldott laborra, endokrinologushoz es diabetologiara, onnan dietetikus. Kaptam etrendet. 97kgval kezdtem a fogyokurat. 84kgval lettem terhes ez -13kg jelent. Kozben es elott hiaba probalkoztunk. Most sikerult iden marciusba a pici. Dietat tovabbra is tartom, kb 2 hetente csalok ennyit mint pl ma, de ezt is csak reggelire. Eddig az osszes laboros vervetelem cukor es tsh tokeletes volt.

Kezdek paramami lenni ugyerzem :D

Megegyszer koszonom a kedves es segitokesz valaszokat :) mindenkinek megy a zold kez :)

2017. aug. 10. 10:44
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem keves hanem kedves * telefonom atirja :)
2017. aug. 10. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!