Dr. Bárdos Erik nőgyógyász - Dunaklinika (Baja) tapasztalatok, vélemények?
Figyelt kérdés
Milyen árban vállal rákszűrést, illetve a terhes gondozás mennyibe kerül nála?
Akár privátban is. Köszönöm
2017. máj. 23. 09:30
1/7 anonim válasza:
Én is hozzá jártam /járok.
Rákszures 10ezer
Terhesgondozás alkalmanként , ha jól emlékszem 11.ezer de volt h csak 9-et kért el.. nagyon figyelmes es rendes doki. Szulest nem vállal csak terhesgondozást!:-)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Esetleg arról tudsz nyilatkozni, hogy időpontot hogy tud adni?
2017. máj. 23. 10:00
3/7 anonim válasza:
nem lesz hasznos a válaszom, csak nosztalgiázni jöttem :o Nála született a kisfiam... sokat köszönhetek neki :)
4/7 anonim válasza:
A telefonszáma változott másfél év alatt szval sajnos nem de elkerhetem egy barátnőmtől!:)
5/7 anonim válasza:
Nos baratnomnek sincs meg mert o facebookon beszel vele. Allitolag sokan ott irnak neki mert ott azonnal reagál kb. De ha kedden bemesz a rendelojebe , akkor megnez :)
6/7 anonim válasza:
20/228-9999
Facebookon mindig azonnal reagal. Terhesgondozas 13/alkalom.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Fel fogom venni vele a kapcsolatot.
2017. máj. 23. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!