Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mennyi együttérzést kaptatok...

Mennyi együttérzést kaptatok baj esetén?

Figyelt kérdés

Már írtam a dologról egy kérdést, aminek a fejleményei nagyon bántanak. Terhesen tüdőszűrésre mentem, nem tudtam, hogy ez kizáró ok, és nem mondtam, nem is kérdezték, és ma aki felvett a nőgyógyászaton a listára pultos nő, irtó bunkó volt, kijelentette, hogy ez csak az én hibám (mintha nem lenne elég bűntudatom most is), és szerinte fölöslegesen jöttünk, mert már úgyis mindegy. Nem értette, miért vagyunk ott egyáltalán, pedig tudta, hogy talán nem is él a baba. És röhögött is. Röhögött! És ezt fújta, hogy már mindegy, kár vizsgálgatni.

Ez egy egészségügyi dolgozó, és egy nő, akik elvileg empatikusak és kedvesek, pláne a kétgyerekes anyák, mint ez a nő. Nem is értem, miért épp ő tartott előadást, és kért számon, mikor egyik orvos se szólt egy rossz szót se, és a nőgyógyász szerint semmi baj nincs.

Tudom ,hogy hibáztam, de ezt így kell az orrom alá dörgölni? Más is találkozott már terhesség és probléma alatt ilyennel, akik semmire nincsenek tekintettel? 16 hkm

2017. ápr. 21. 21:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
19%

Az, hogy valaki hogyan reagál, kommunikáciotol függ. Lehet pont olyan stilusban adtad elő magad, ami őt pont irritál. Legyen bárhol szo bármiről.

Amugy én is pont egy asszisztensnek öntöttem ki a bajom, de mert a terhesgondozoval nem jöttem ki, igy egy rakás bajt okozott (a 12. Heti uh-ra azt mondta lekéstem, már ugy se jegyeznek be-a vedonom meg egy hivással elintezte hogy fogadtak.., plusz vérvételre kellett mennem miatta(tűfobiásan...) mert "elfelejtett" még vmit beixelni hogy azt is nézzék, 36 hetesen rámtágitott...ÉS a végre utolso kontrollon kb 1,5-2 orát várakoztatott es beutalt szemészetre a 0.5 -ös(majdnem tökéletes) szememmel

Szoval a szemészeti kartonozoban sikerult pont kibuknom, és valami idiota stilusban sikerult kitörnöm, hogy ez most komoly hogy ide is jönni kell vagy orvosi tulkapás számba megy? Kötelező? Megoldhato ugy hogy adnak egy szimpla igazolast vizsgálat nélkul v pupillatagitas nelkul? A végén azzal fejeztem be hogy ha nem jövök, nincs igazolva, akkor nem is szülhetek???

Kedvesen végighallgattak...es mosolyogva mondták, hogy nem kötelező, enélkül is szülhetek..

Mindenesetre jobb kedvre deritett

Ha máshogy adtam volna elő, lehet ő is mogorva lett volna

2017. ápr. 22. 00:03
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, más kismama hogy viselkedik, mikor nem tudja, él-e a gyereke, mindenesetre én csak szóltam, hogy jöttem vizsgálatra. De még ha ezt bunkón mondtam volna, nem tudom mondjuk, hogy lehet ezt bunkón, egyes válaszolók szerint máris ok rá, hogy a pofánkba röhögve közölje, a gyereknek már mindegy. Az ilyen válaszolóról se hiszem el, hogy anya.
2017. ápr. 22. 00:13
 13/25 anonim ***** válasza:
32%
Az, hogy kesobb tudtad meg, hogy a röntgen tiltott,tanításra is szolgálhat, hpgy majd babával ne legyenek már ilyen utolag leesett dolgaid..
2017. ápr. 22. 00:25
 14/25 anonim ***** válasza:
37%
9es vagyok. Sajnalom h nem tetszett a valaszom..nem hiszem h bantottalak, de ez a te felelosseged is. Igaza van az elottem szolonak h akkor ideje kicsit felkeszulni a babara. Nem volt szep a notol h kinevetett ezzel mindenki egyetert es bunkonak sem kellett volna lennie. De rengeteg mindent kell tanulnod meg..ez volt az elso lecke.
2017. ápr. 22. 05:07
 15/25 anonim ***** válasza:
36%
Ne mindig mas legyen mar a hibas mindenert. Ez a gyerek a te felellsseged, amikor terhes lettel bizony utana kellett volna olvasnod ezeknek a dolgoknak...Lehet lepontozni.
2017. ápr. 22. 05:10
 16/25 anonim ***** válasza:
83%

16 hetes vagy most?? Mennyi idő volt a terhességed,mikor tüdőszűrőn voltál?

Ok,lehet,hogy nem fog tetszeni,amit most írok,de: Az,hogy nem tudtad,nem mentség! A felelősség akkor is a tiéd! 22 évesen felnőtt vagy,ki tudod nyitni a szád,hogy terhes vagy! Ha arról tudsz,hogy gyógyszereket,alkoholt,drogot nem szabad/kéne fogyasztani terhesség alatt,akkor egy tüdőszűrésen is villogni kellett volna a vészjelződnek!!

Sokat kell még tanulnod! Nagyon! Többek között azt,hogyha te nem állsz ki magadért,más sem fog! És ugyanez igaz a gyerekedre,ha te nem véded meg,akkor más sem fogja!

Tessék felnőni a feladathoz,ez nem a játékbabázás már,amit a nem is régi gyerekorodból jól ismersz. Ez az élet!

Ha pedig indokolatlanul tuskók veled,hát nyisd ki a szád,és legyél tisztában a lehetőségeiddel!

A kérdésédre válaszolva pedig,velem nem voltak tuskók,aki próbált paraszt lenni,azt az elején eligazítottam normális hangnemben!

2017. ápr. 22. 06:44
 17/25 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem eléggé gáz, h nem tudod ezeket.. Én is 22éves vagyok 21hetes terhes, de tisztába vagyok már az élet "rejtelmeivel", nem csak a terhességgel kapcsolatban.

Ez a te hibád is ugyan úgy mint az ápolóé.

Ha nem is kérdeznek rá akkor is tudnod kéne. Még a fogorvosnál röngenen is megkérdezik.

A nő abszolút bunkó volt. Ha velem bunkó valaki tuti nem hagyom szó nélkül.

Másrészt ha az orvos azt mondja, h nincs baj, akkor valószínüleg nincs baj.

Máskor azért legyél körültekintöbb.

Hol dolgozol, h most küldtek röngenre? (teljesen nem olvastam végig az írásokat)

2017. ápr. 22. 07:55
 18/25 anonim ***** válasza:
27%
Ui: Amúgy soha életedbe nem dolgoztál, h ez volt az első tüdőszűrésed?
2017. ápr. 22. 07:57
 19/25 anonim ***** válasza:
64%

Utolso, nekem egyik munkahelyemhet sem kellett....irodai munkak, ott nem tartozik a kotelezoen megcsinalando vizsgalatokhoz, alkalmassagihoz.

Neked is van meg mit tanulnod ...

Kerdezo, bunkok minden szakmaban vannak. Minden egyes munkahelyen van legalabb 1 olyan ember akinen a munkaja lehet, hogy jo, azonban a szemelyisege nem az. Egeszsegugy is tele van, foleg apolok, noverek, kartonozok, ok sokszor hihetetlenul nyersek es frusztraltak. Sajnos ez van, beoanaszolni nincs sok ertelme de ha attol jobb a lelkednek, irhatsz rola panaszlevelet az osztalyvezetonek vafy a korhaz honlapjan.

Remelem nem tortent baj, en nem terek ki a rontgenes protokollra mert azt sem mindenhol szabaly szerint csinaljak, sajnos. Szabaly szerint tenyleg ala kene iratniuk, de nem mindenhol tartjak be.

2017. ápr. 22. 08:08
 20/25 anonim ***** válasza:
38%
22 evesen, 16 hetes terhesen nem tudod, hogy a rontgen karos a magzatra???
2017. ápr. 22. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!