Akinek van fogadott orvosa, hogy működik?
Nekem is mindog a vedono (regen) es a haziorvos (most) adta a beutalokat.a dokim csak mondta,hogy most ez lesz,az lesz,es hogy mikor menjek.
Mindent a terhesgondozoban csinaltak.az uh k ra is ugy kuldott,hogy mondta,hogy x napon menjek aztan utana menjek fel hozza a nogyogyra.
Ha nem maganban vizsgalt,nem fogadott el penzt.
A vegen mar nem is jartam a rendelesere.mikor mar nst k voltak.mindig o adott idopontot nst re,aztan mire vegeztem ott is volt es megnezte.
Szerintem ez mindenhol máshogy működik!
Vérvételeket nekem a Szülészeti Klinikán csinálják, a betegfelvételen adják a kémcsövet meg valami papírt, azzal kell a laborba menni, gondolom a háttérben a magándokim kéri.
"Euért is kell fizetni?" Bocsi, ez nem tudom mi.
Kórházban a kötelező UH-kat csinálja, rendes rendelésen, ott nem kell fizetnem. De mivel kérek képet (van 2D és 4D UH is) ezért úgy is kérdezem, hogy mivel tartozom (2D-s kép 1000Ft).
A terhesgondozást a magánrendelőjében végzi, ott 9000-et fizetek, megnézi a méhszájat és csinál UH-t egy régebbi 2D-s gépen, meg átbeszéljük az aktuális dolgokat.
Nekem csak a méhszájat nézte és azt bírta a kiskönyvbe. Vérvétel és uh a kórházban volt, de talán egyszer mentem úgy hogy a saját orvosom uh-zott. Beutalókat a védőnő adott, ő kapta meg q különböző leleteimet, értékelte azokat és bírta a kiskönyvbe.
Nem sok értelme volt a magánnak így, de államira nem tudtam járni, mert egyetemista voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!