Vélemény ifj. Dr. Orosz Lászlóról? Debreceni Klinikán rendel.
Mert fogadott dokit? Vagy ezt a pénzes válaszod nem értem.
Nekem fogadott sokim volt, de a klinikán sosem fizettem neki. Csak magánba, meg a szülésért.
Mert ha fogadott, akkor cseréld le gyorsan, ilyet sztem nem engedhet meg magának (amúgy sem, de ha fogadott, akkor pláne nem). 1es voltam.
Nem fogadott. Csak az ultrahangos azt mondta, hogy jó lenne ha egy orvos is megnézné és pont ő volt ott. Teljesen véletlen keveredtem a klinikára, nem odatartozom egyébként. A REOF-on voltam 12 hetesen kombinálton, és itthon azt mondta az orvosom, hogy akkor csináltassuk meg ott a 18.hetes uh-t.
Ha ő volt a dokid,meg voltál vele elégedve? Ott normális volt? Alapos?
Jaj nem ő volt a fogadott. Egy másik. Az első gyereknél nem volt fogadott, akkor találkoztam vele (még még 1-2 hülyével), volt egy horror szülésem, és akkor döntöttem el, hogy legközelebb fogadok. Én sem oda tartozom, vidéki vagyok, így a kenézybe kéne mennem, de a doki miatt ugye mehettem oda. Én szerettem a klinikát, igazából nem tudok rosszat mondani az első terhesseg szülés miatt sem, mert tették a dolguk, csak nem olyan "lelkesen". Pont egy nyomi volt az ügyeletes, azóta nem is dolgozik ott.
Nyugodj meg, várd meg az eredményt, biztos minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!