A nyíregyházi Dr. Orosz Lászlóról mi a véleménye aki ismeri?
Figyelt kérdés
Nagyon sokba kerül a magánrendelés? a 18.heti ultrahangot mennyiért csinálja magánba, ha nem hozzá járok?2016. febr. 8. 17:01
1/2 anonim válasza:
Árakról nem tudok nyilatkozni, nem ő volt a dokim, viszont csak rosszat hallottam róla. No de vajúdáskor bekerültem a szülőszobára, épp ő volt az ügyeletes,(34 hetesen vissza akarták még tartani) (saját dokim nem volt benn), és az állam leesett olyan kedves volt. Persze nem sikerült a visszatartás és megszületett a baba 17 óra hossza után, (már saját dokival) de Orosz még visszajött megnézni engem és megkérdezni, hogy vagyok. Szóval az én véleményem pozitív róla. Árakról csak annyit hallottam, hogy húzósak.
2/2 anonim válasza:
Nekem genetikai uh-n volt szerencsém hozzá, szerencse, hogy nem az első babával, mert ki is akadtam volna. A gyerekemet lebestázta, k...gyerekezte, meg rendetlennek nevezte, mert nem úgy feküdt, hogy mindent jól lásson...
Az első babával meg anno úgy megnyomta a hasamat az uh-fejjel, hogy még utána is fájt egy jó darabig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!