Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Segítenétek szegediek?

Segítenétek szegediek?

Figyelt kérdés
Fel kell keresnem a vèdőnőt, azt már itt megtudtam, hogy a Vasasban kell keresnem, de egy telefonszámot se találok, ami az ottani központi vèdőnői szolgálatè . A keresgèlès közben picit összezavarodtam, mert találtam olyat is, hogy 2 vèdőnőt is fel kell keresni, ès mindkettővel tartani kell a kapcsolatot. Az egyik a központi, a másik a területi, nem csak az utóbbi kell? Mi a különbsèg? Teljesen összezavarodtam . Köszönöm a segítsègeteket!
2016. dec. 27. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Igen kettőhöz kell járni. Jól írtad.

A Vasas-ban adja a védőnő a beutalókat vérvételre, cukor terhelésre, belgyógyászatra. Minden alkalommal nőgyógyász is megvizsgál. Ha van magán dokid akkor csak hasi uh-t csinál (igaz én a 15dik héten voltam először) ő értékeli ki az eredményeket, a nőgyógyász adja a receptet ha kell vmi.

A területi védőnő jön ki, vagy mész hozzá. Kiállítája a kiskönyved. Súlyt vérnyomát mér, vizeletet vizsgál. Később szivhangot hallgat. Ő a tartózkodási helyed szerinti védőnő.

A Vasasba a bejelentett címet nézik.

A Vasas telefonszáma: 574-432

Én csak egy keresztnevet tudok, de ha elmondtam mi okból telefonálsz biztos segítenek.

Boldog babavárást!

28hkm

2016. dec. 27. 08:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mèg annyit tudnál segíteni,hogy akkor ha felhívom a vasast,akkor ők megmondják ki a területi vèdőnőm is? Ès adnak hozzá elèrhetősèget? 10 hèt 5 napos vagyok,ugye nem keső jelentkeznem? Köszönöm! :)
2016. dec. 27. 09:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, meg tudják mondani. Úgy emlékszem telefon számot is mondtak hozzá.

Sztem nem késő.

Én a 12 hetes vérvételen nem is voltam...

Mert a központi védőnő azt mondta a 12 hetes genetikai uh (11-13 hét közti) után hívjanak időpontért.

2016. dec. 27. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!