Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ti nem vagytok rosszul, ha a...

Ti nem vagytok rosszul, ha a rendelésekre várva, terhesen, random odajönnek hozzád és próbálnak beszédbe elegyedni?

Figyelt kérdés
Engem kiakaszt, ha idős néni, ha anyuka neveletlen gyerekkel, ha más. Mégis miért gondolják, hogy van kedvem velük beszélgetni? Csak azért mert terhes vagyok? De kb. mindig az a téma, hogy hol szülök, mennyit fizetek stb. Hogy lehet ezeket lerázni már?
2016. dec. 5. 09:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Rendszerint viszek magammal egy könyvet, és elkezdek olvasni. Főleg, amennyit nálunk várni kell a rendelőben...

A legtöbb embernek egyből leesik, hogy nem akarok beszélgetni, és nem is próbálkoznak. Eddig csak ismerősökkel kezdtem el beszélgetni, de ők nem azzal indítanak, hogy hol szülök és mennyiért. Ha esetleg valaki erre kérdez rá, akkor egy "Bocs, de magánügy" elég udvarias és egyértelmű válasz.

2016. dec. 5. 09:42
 12/16 anonim ***** válasza:
39%

Én imádok idősekkel beszélgetni, buszmegállókban is szívesen hallgatom őket. Annak is örülök hogy más anyukák szimpatikusnak találnak és megszólítanak, legalább egyikünk sem unatkozik. Jobban telik az idő.

Te viszont egy bunkó hisztérika lehetsz. :)

2016. dec. 5. 11:11
 13/16 anonim ***** válasza:
80%

Én szeretek emberekkel ismerkedni, beszélgetni. Bárhol, bármikor.

Ezért engem nem zavar. (bár n magánrendelésre jártam, így nem próbáltak haverkodni a váróban).

Olvass könyvet, vagy telefonozz, akkor nem szólítanak le. Ha mégis, akkor legyél bunkó, és egyből otthagynak! Nem kell azért jópofizni, mert terhes vagy. Lehetsz ugyanúgy bunkó, mint nem terhesen!

2016. dec. 5. 12:05
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Nem tartom magam sem bunkónak sem antiszociálisnak, de ki nem állhatom, ha az utcán, buszon elkezd valaki beszélgetni velem. Van elég barátnőm és családtagom akivel tudok beszélgetni. :)

Orvosi rendelőben azért picit más, ott általában nincs vele problémám, de ha ilyen "mennyit fizetek" kérdések jönnének, akkor tuti, hogy úgy válaszolnék, hogy ne legyen kedve többet kérdezni.

2016. dec. 5. 12:19
 15/16 anonim ***** válasza:
87%
Terhessegtol fuggetlenul, ha rossz napom van vagy idegesito az illető, akkor persze nincs kedvem beszelgetni es finoman jelzem. Ha olyanom van, akkor szivesen beszelgetek. Attol , hogy valakinek nincs kedve idegesìtő idegenekkel beszèlgetni mèg nem antiszociális.. csak mindenkinek van privát zónàja, ami mindenkinek màs határokkal bìr. Ennyi!
2016. dec. 5. 12:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Velem nem beszélgetnek:( :D Csak előfordult egy párszor, hogy előre akartak engedni, de kivártam a soromat, aranyosak voltak, jól esett.

37 hkm

2016. dec. 6. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!