Ti nem vagytok rosszul, ha a rendelésekre várva, terhesen, random odajönnek hozzád és próbálnak beszédbe elegyedni?
Rendszerint viszek magammal egy könyvet, és elkezdek olvasni. Főleg, amennyit nálunk várni kell a rendelőben...
A legtöbb embernek egyből leesik, hogy nem akarok beszélgetni, és nem is próbálkoznak. Eddig csak ismerősökkel kezdtem el beszélgetni, de ők nem azzal indítanak, hogy hol szülök és mennyiért. Ha esetleg valaki erre kérdez rá, akkor egy "Bocs, de magánügy" elég udvarias és egyértelmű válasz.
Én imádok idősekkel beszélgetni, buszmegállókban is szívesen hallgatom őket. Annak is örülök hogy más anyukák szimpatikusnak találnak és megszólítanak, legalább egyikünk sem unatkozik. Jobban telik az idő.
Te viszont egy bunkó hisztérika lehetsz. :)
Én szeretek emberekkel ismerkedni, beszélgetni. Bárhol, bármikor.
Ezért engem nem zavar. (bár n magánrendelésre jártam, így nem próbáltak haverkodni a váróban).
Olvass könyvet, vagy telefonozz, akkor nem szólítanak le. Ha mégis, akkor legyél bunkó, és egyből otthagynak! Nem kell azért jópofizni, mert terhes vagy. Lehetsz ugyanúgy bunkó, mint nem terhesen!
Nem tartom magam sem bunkónak sem antiszociálisnak, de ki nem állhatom, ha az utcán, buszon elkezd valaki beszélgetni velem. Van elég barátnőm és családtagom akivel tudok beszélgetni. :)
Orvosi rendelőben azért picit más, ott általában nincs vele problémám, de ha ilyen "mennyit fizetek" kérdések jönnének, akkor tuti, hogy úgy válaszolnék, hogy ne legyen kedve többet kérdezni.
Velem nem beszélgetnek:( :D Csak előfordult egy párszor, hogy előre akartak engedni, de kivártam a soromat, aranyosak voltak, jól esett.
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!