Nyíregyházán Dr Orosz Lászlónál mennyibe kerül a terhesgondozás és a szülés?
A szobatársamnak ő volt a dokija, nála fix ár van, amit ő mond meg. Rá kell kérdezni.
Én egyébként nem nála szültem, soha nem választanám őt.
Én sokak által favorizált dokinál szívtam meg első terhességemnél ráadásul egyik alkalmat se úsztam meg 1 óra várakozás alatt annyi pénzért, a szülésnél gyakorlatikag cserbenhagyott, a terhesgondozásnál nem vizsgált meg amikor kellett volna, kenetet nem vett 36. héten. 12 ezer/hó és 80 ezret kért szülésnél.
Így az, ha valaki jó orvos és tb-s rendelésen nem szól egy szót se és emiatt bunkó, nálam jelenleg részetkérdés mert úgyis a magánrendelőjébe járnék.
Köszi egyébként de a fix összegre lennék pont kíváncsi, egészen pontosan arra, hogy 100-ból meg lehet-e úszni a szülést, vagy nem.
Megkérdezem, ha végül mellette döntök. De feltűnhetett, hogy azt se tudom mennyi nála a terhesgondozás (mivel a kérdésben van), gondolhatod mennyit voltam nála. Nem még. Sőt, azt se tudom ki lehet.
Kb 200 véleményt szereztem neten és max a stílusára volt panasz szóval ebből indultam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!