Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Hogyan mondjam meg kedvesen a...

Hogyan mondjam meg kedvesen a védőnőnek, hogy ne hozza fel folyton a magánéletem?

Figyelt kérdés
3 hónap ismertség után terhes lettem a páromtól és úgy döntöttünk megtartjuk. Viszont azóta a kettőnk kapcsolata nem túl jól alakult, én a szüleimnél lakok, ő pedig magába, viszont a babát mindketten nagyon várjuk. A lényeg az, hogy a védőnő tudja ezt, hogy külön lakunk és 45 perc beszélgetésből 40 percig csak ezt kérdezgeti, hogy mi van velünk miért nem így miért nem úgy, mondjak el mindent, hogy történt stb. Folyamatosan csak a kapcsolatunkról kérdezz már, a babával kapcsolatos dolgokat meg 3 perc alatt lerendezi. A másik meg az, hogy azt is megkérdezte múltkor, hogy a szüleim hol dolgoznak meg, hogy miért nem védekeztünk? Már nagyon ott tartok, hogy beszóljak neki, de félek akkor majd a babánál nem segít annyit mint kéne. Próbáltam váltani védőnőt, de csak 3-an vannak és be vannak osztva, így is kevesen vannak. 37 hkm

2016. okt. 24. 09:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Vannak ilyen védőnők...nen tudják, hol a határ. Neked viszont határozottnak kell lenni, és leállítani. Hamarosan megszületik a babád, és még jobban a fejedre nő mindenki.
2016. okt. 24. 11:46
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Az enyém is ilyen. Erősen gondolkodom, hogy lemondom a szolgáltatást.
2016. okt. 24. 12:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

11!

Tőlem is megkerdezte a védőnő anno, pedig én majd' 30 voltam. Apuka nálunk lelepett és így egy darabig anyamnal laktam. Mondjuk nálunk egyszer merült fel az apa kérdés, az is nagyon udvariasan, illetve a szituaciobol kovezkezoen anyám, hogy mit szól hozzá, jól megvagyunk e. Ennyi volt, én nem éreztem tolakodasnak, hiszen eleve a kornyezettanulmanyon jelöli a családi és lakó helyzetet

2016. okt. 24. 13:00
 14/16 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk a védőnő betrappolt a nappalinkba a cipőjében és a férjem rászólt, hogy ez nálunk nem szokás ám. Erre mikor a védőnővel kettesben maradtunk megkérdezte, hogy hogy bírom elviselni a férjem?

Úgyhogy van pár tapintatlan védőnő, bárki bármit mond. Többet nem jött hozzánk, mert utána én sem voltam tapintatos. :)

Mindenkit a saját fegyverével kell legyőzni.

2016. okt. 24. 13:00
 15/16 anonim válasza:
48%

Elég érdekesnek tartom a sztorit. Nekem van egy nővérem, aki nem rég szült. A védőnő, mikor meglátogatta nem volt nála többet 20 percnél. Két dolgot tudok javasolni. Az egyik: Ha jön, akkor tegyél úgy, mintha menned kellene valahova vagy akármi, de tűnjön úgy, mintha nem érnél rá. A másik: Szépen, mikor ismét találkoztok, elbeszélgetsz vele. Nem kell félni attól, hogy nem segít, mert kötelessége és nincs is sok beleszólása, ha meg mégis akadékoskodna, akkor megkeresed a felettesét.

Sok boldogságot kívánok a babához! Legyen egészséges!

2016. okt. 24. 15:58
 16/16 anonim ***** válasza:
64%
Én elküldeném a halál faszába. Bocsánat. De nagyon dühös lettem. Semmi köze hozzá.
2016. okt. 27. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!