Hogyan mondjam meg kedvesen a védőnőnek, hogy ne hozza fel folyton a magánéletem?
11!
Tőlem is megkerdezte a védőnő anno, pedig én majd' 30 voltam. Apuka nálunk lelepett és így egy darabig anyamnal laktam. Mondjuk nálunk egyszer merült fel az apa kérdés, az is nagyon udvariasan, illetve a szituaciobol kovezkezoen anyám, hogy mit szól hozzá, jól megvagyunk e. Ennyi volt, én nem éreztem tolakodasnak, hiszen eleve a kornyezettanulmanyon jelöli a családi és lakó helyzetet
Nálunk a védőnő betrappolt a nappalinkba a cipőjében és a férjem rászólt, hogy ez nálunk nem szokás ám. Erre mikor a védőnővel kettesben maradtunk megkérdezte, hogy hogy bírom elviselni a férjem?
Úgyhogy van pár tapintatlan védőnő, bárki bármit mond. Többet nem jött hozzánk, mert utána én sem voltam tapintatos. :)
Mindenkit a saját fegyverével kell legyőzni.
Elég érdekesnek tartom a sztorit. Nekem van egy nővérem, aki nem rég szült. A védőnő, mikor meglátogatta nem volt nála többet 20 percnél. Két dolgot tudok javasolni. Az egyik: Ha jön, akkor tegyél úgy, mintha menned kellene valahova vagy akármi, de tűnjön úgy, mintha nem érnél rá. A másik: Szépen, mikor ismét találkoztok, elbeszélgetsz vele. Nem kell félni attól, hogy nem segít, mert kötelessége és nincs is sok beleszólása, ha meg mégis akadékoskodna, akkor megkeresed a felettesét.
Sok boldogságot kívánok a babához! Legyen egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!