Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Igaz, hogy magán nőgyógyász...

Igaz, hogy magán nőgyógyász nem írhat ki veszélyeztetett terhesként táppénzre?

Figyelt kérdés
Első terhességem komplikációmentes és természetes volt; második terhességemnél a 30. héten spontán beindult szülés, lepényleválás és lábtartás miatt sürgősségi császároztak; hosszában. Harmadik és negyedik terhességem nem bizonyított okok miatt (szövettan megvolt) 7-10. hét között elhalt. Ötödik terhességem 10. hetében vagyok és a nőgyógyászom meg sem hallja a félelmeimet, az előzményeket nem veszi figyelembe és nem kezel veszélyeztetett terhesként, én pedig rettenetesen aggódok, mert nem szeretnék még egy koraszülést, a vetélést már meg sem említem, pedig az előéletem miatt ez is benne van a pakliban... Az első vetélésem után az akkori nőgyógyászom azonnal kiírt volna veszélyeztetettként, de sajnos odáig már nem jutottunk el. Nagyon aggódok !!! Ki az, aki végülis kiírhat veszélyeztetett terhesként? Újabb vetélést tuti nem élnék túl... :(
2016. okt. 22. 09:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Engem az 5 hèten mindenfèle javaslat, kisköbyv ès hasonlòk nèlkül tp-re vett a hàziorvos. Sajnos az előzmènyek ès a munkàm is indokolta.

Annyit mondott, hogy kell majd a javaslat, mert anèlkül 1 hònapig tud betegàllomànyban tartani. A magàn nőgyógyàszom adott olyan leletet,hogy kèri a hàziorvostòl a tovàbbi tp-en tartàsomat.

16 hkm

2016. nov. 1. 15:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk az sztk-s terhesgondozóban kiadják a táppénzes papírt. Ott kellene jelentkezned! Sőt a kiskönyv kiadásakor a védőnő is adott valami rizikó besorolásos papírt.
2016. nov. 24. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!