Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab műtét után váltottat...

Babamama89 kérdése:

Missed ab műtét után váltottatok nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem a doki tehet róla, de több hetes barnázás után hormonkezelés mellett és nulla étvágy (4.5kg fogyás) azért adna okot aggodalomra. Egy vérkép, esetleg hormonszintmérésre el küldhetett volna...vagy ezt csak 2 missed ab után teszik...én is orvos vagyok, és ezért sem értem ezt a felelősségtelenséget. Másik magán orvoshoz szeretnék járni. Tudnátok javasolni valakit, aki tényleg odaadó és alapos, főleg veszélyeztetett terhesség esetén? (Budapesten)

2016. jún. 6. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Ha te orvos lennél, nem itt kérdeznél ilyeneket....
2016. jún. 6. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha szűkségét érzed,válts!én berágtam a körzeti nődokira és kértem a kórházba időpontot ahova tartozom,szerencsére nagyon aranyis drnőhöz kerültem.elmondtam hogy nem jön össze a baba úgy 1éve,egyből hormon+inzulin rezisztencia vizsgálatra küldött.közben nem tudtam megcsinálni,mert babás lettem,de sajnos missed ab lett a vége.viszont ott volt a kezemben a beutaló és amint beállt a menzeszem,már mentem is a laborba.tudtam kit kell keressek ezután,a mostani várandósságommal a helyi terhesgondozó orvost véletlenül se kerestem fel.megérte a váltás.igaz a helyi nem fizetős volt,de nem hiszem hogy linknek kellett volna lennie,pláne amiken átmentem
2016. jún. 6. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Orvosként a legjobban kéne tudnod, hogy a bizalom az egyik legfontosabb tényező (a szakmaiság mellett), amikor orvost választunk.

Ha nem tudsz benne megbízni, akkor nyilván váltanod kell, de szerintem ennek nem sok köze van a missed ahhoz, amit egyébként nagyon sajnálok.

2016. jún. 6. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is és a párom is orvosok vagyunk, mégis volt már, hogy kétségbeesésemben, meg tanácstalanságomban ide írtam ki egy kérdést.

Mi végül szakorvosi háttérrel, de saját magamat kezeltük, nem találtunk olyan endokrinológust+nőgyógyászt, aki megfelelt volna.

Ha bizonytalan vagy, menj el magadtól vizsgálatokra.

De szerintem azért annyira nem drámai, hogy nem tett semmit a te esetedben és nem.is nevezném felelőtlenségnek. Kaptal hormonpótlást, ennél többet nem tudott volna csinálni.

Sajnálom, ami veled történt, de te is tudod, hogy a terhességek nem kis százaléka végződik így egészséges nőknél is.

2016. jún. 8. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!