Missed ab műtét után váltottatok nőgyógyászt?
Orvosként a legjobban kéne tudnod, hogy a bizalom az egyik legfontosabb tényező (a szakmaiság mellett), amikor orvost választunk.
Ha nem tudsz benne megbízni, akkor nyilván váltanod kell, de szerintem ennek nem sok köze van a missed ahhoz, amit egyébként nagyon sajnálok.
Én is és a párom is orvosok vagyunk, mégis volt már, hogy kétségbeesésemben, meg tanácstalanságomban ide írtam ki egy kérdést.
Mi végül szakorvosi háttérrel, de saját magamat kezeltük, nem találtunk olyan endokrinológust+nőgyógyászt, aki megfelelt volna.
Ha bizonytalan vagy, menj el magadtól vizsgálatokra.
De szerintem azért annyira nem drámai, hogy nem tett semmit a te esetedben és nem.is nevezném felelőtlenségnek. Kaptal hormonpótlást, ennél többet nem tudott volna csinálni.
Sajnálom, ami veled történt, de te is tudod, hogy a terhességek nem kis százaléka végződik így egészséges nőknél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!