Szigetszentmikloson milyen nögyogyász van mert hallottam egyröl akit mindenki bunkonak tart de van még?
Figyelt kérdés
ugyanis délegyen lakom viszont gyömröi cimem van és már a 12 hei uh r kéne mennem, és át jelentkezem a héten és elvileg oda tudok mennio dokihoz de kihez menyjek?2016. okt. 6. 12:31
1/9 anonim válasza:
Horváth Gáborhoz semmiképpen.
Nekem Kun Lászlóval is rossz tapasztalatom van.
Dr Khatib Abdalla, akiről jókat hallottam, de őt nem ismerem személyesen.
Inkább lépj be a Szigetszentmiklósi-Szigethalmi anyukák klubja facebook csoportba, ott sokan tudnak neked infóval szolgálni. Itt szerintem kevesen olvassák, akik tudnak érdemben válaszolni.
2/9 anonim válasza:
A Horváth egy iszákos bunkó! Oda ne!
Szathmáry vagy Kerékgyártó, aki szerintem elmegy. A Khatib nekem nem volt szimpi.
3/9 A kérdező kommentje:
KÖSZI SZÉPEN HOGY VÁLASZOLTATOK :) BELÉPEK A CSOPIBA, ÉS MÉG ÉRDEKLÖDÖM... AKKOR IS EL VÁLLAL HA NEM HELYI LAKOS VAGYOK EGYÉBKÉNT? MERT FOLYAMATBAN VAN AZ ÁTJELENTKEZÉS VISZONT A 12.HETI NAGY UH -ÁT AZT MÁR OTT CSINÁLTATNÁM VISZONT AZ JÖVŐHÉTRE ESNE.... VAN ESÉLY?? VAGY ELKÜLDENEK MAJD MELEGEBB ÉGHAJLATRA??
2016. okt. 6. 13:45
4/9 anonim válasza:
Na ezt nem tudom. Ha nem ikerül, akkor már a bejelentkezésnél elküldenek, mert elkérik a lakcímkártyát a sorszám osztásnál.
5/9 anonim válasza:
Horváth Gáborhoz volt most "szerencsém". Hát mit mondjak? Ekkora gyökér emberrel még nem hozott össze a jó sors. Kerüld el messzire, ha teheted. Úgy néz ki, mint egy lepukkant alkoholista és egy megkeseredett hentes kombója. A stílusa, az emberhez való hozzáállása, na arra szó az nincs, csak képzelet...
6/9 anonim válasza:
Tényleg alkoholista. Rendelés közben mindig kijár a kocsijához és meghúzza az üveget. Többen láttuk már, miközben órákat várunk rá.
7/9 anonim válasza:
Durva miket irtok , mik vannak...
8/9 A kérdező kommentje:
elkeserítő tapasztalatok... sajnos vannak ilyenek, de akkor nem kéne dokinak menni ha nem tud empatikus lenni a betegeivel.... borzalmas...rosszabb nem kell mint mikor egy nőgyógyász még bunkó és figyelmetlen is....
2016. okt. 6. 15:51
9/9 anonim válasza:
szigetszentmiklóson az összes szakrendelésen ilyen kutyaütők vannak.még egyszer be nem teszem oda a lábam, inkább elpusztulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!