Szerintetek 30 hetes magzat 1660 grammal 39 hetesen 4 kiló felett lesz? Hozzateszem, hogy jelenleg 62 kiló vagyok és 175 cm,5 kg hízással.
Általában a duplájára nőnek még innen számolva.
Tehát messze lesz a 4kg-tól.
Honnan szeded ezt?
Az pedig, hogy te mennyit szedsz fel, nem releváns, nem ettől függ a baba súlya.
Köszi.
Csak azért kérdeztem, mert a 4D- n mondták, hogy látszik, hogy cukros vagyok a magzat súlyából...
Milyen jo, hogy ilyen nagy tudasu latnokok vannak, mint az 5-os 😀
3 gyerekbol ketszer volt GDM-m.
Elsonel 31 hetnel 1580 g volt a suly, 3320-al szuletett 40+4 re.
Masodiknal nem volt terhessegi diabeteszem, ott 31 hetesen 2 kilo volt, 4 kilo kett 40+1-re.
Harmadiknal 30 het par napnal szinten 1660, most betoltott 39 hetnel jarok, meg bent a bebi, szoval nem tudom mekkora lesz a vegere, valahol a ket elozom kozt, gondolom (az azota nezett uh-k is a ketto koze tippeltek).
A mehlepeny szuper allapotban volt a ket elso terhessegemnel es most 38 hetesen is epphogy 1. fokban erett, remelem most sem lesz gond.
Megha most nem is hordanam tul, koran mar tuti nem jon o sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!