Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » S. O. S Reménykedhetek még?

S. O. S Reménykedhetek még?

Figyelt kérdés

5 hetes kismama vagyok tegnap voltam ultrahangon 16x8 mm embrio környezeti bevérzésekkel. Kérdezte meg akarom-e tartani mondtam ,hogy igen ,de el keseredetten nézett rám.

Azt mondta, hogy a bevérzés miatt lehet nem is lesz szív hang. És először 6 hetet írtak utána át írták 5 hétre és mondta, hogy ilyenkor kellene lennie szívhangnak. Na ezt én nem értem .Nagy bajt jelent ez a bevérzés? Mert ki fele nem jön vér gondolom csak belül van vérzés, mert kifele nem jött semmi..Nagyon aggódok.

2016. szept. 30. 11:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Vérömleny másnéven hematoma.

Nekem volt 5 hetesen. Felszivódott mire a következő vizsgálatra mentem.

Nem mindenki ilyen szerencsés, de jobb esetben felszivódik.

Elpattan egy ér belül.

2016. szept. 30. 11:13
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok.

Pihenj sokat szedj magnéziumot.

Általában felszivódik mondom.

2016. szept. 30. 11:15
 3/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen

:)

2016. szept. 30. 11:58
 4/20 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, hormonelégtelenség miatt de kaptam pótlást, sokat pihentem és elmúlt, felszívódott.
2016. szept. 30. 13:13
 5/20 anonim ***** válasza:

Nekem is volt.Nekem kiürült.

Drukkolok!

2016. szept. 30. 17:43
 6/20 A kérdező kommentje:
Remélem jövőhéten nekem se lesz ott :) De semmi ilyesmit nem mondot az orvos még gyógyszert se írt fel.Nem tudom milyen orvos lehetett ez.
2016. szept. 30. 18:15
 7/20 anonim ***** válasza:
Kaka orvos.. bocsi. Hormonpótlást szoktak adni.
2016. szept. 30. 18:46
 8/20 anonim ***** válasza:

1 vagyok. Nekem se adtak semmit sőt azt se mondta haematoma. Én olvastam a lapomon és olvastam utána.

Azt mondta akkor túl korai a tethességem.

Ennyi volt.

2016. szept. 30. 18:51
 9/20 anonim ***** válasza:
Hormonpotlást én sem kaptam.feküdnöm kellet meg vérzéscsillapitót kaptam.Ha nagy akkor hetekig ott lehet.
2016. szept. 30. 19:22
 10/20 A kérdező kommentje:

Én nem kaptam semmit. Az elevit plusot szedem csak.

Milyen gyogyszert kéne vennem ? Vagy menjek inkabb orvoshoz ? Mert érzem rosszabodik a helyzet félek el vetélek!

2016. okt. 1. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!